Jaguar aduce noutăți pentru SUV-ul E-Pace: suspensie adaptivă, tehnologii bazate pe inteligență artificială și un nou motor pe benzină de 200 CP

de Paul Cosma
Luni, 11.06.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Jaguar a anunțat că SUV-ul E-Pace a primit câteva noutăți, printre care suspensia adaptivă, o tehnologie bazată pe inteligență artificială și un nou motor pe benzină ce dezvoltă 200 de cai putere.

La jumătatea anului trecut, Jaguar a publicat primele imagini cu noul SUV E-Pace. Acum, britanicii au anunțat o serie de noutăți pentru acest model.

Jaguar E-Pace poate fi comandat cu suspensie adaptivă și sistemul Smart Settings care “învață” obiceiurile șoferului și reacționează la preferințele acestuia când vine vorba de ajustarea scaunului, climatizare sau muzica aleasă.

O altă noutate importantă este introducerea unui nou motor pe benzină, pe lângă cele de 250 și 300 CP. Noul motor de 2.0 litri dezvoltă 200 de cai putere. Britanicii susțin că absolut toate motoarele lor au fost echipate acum cu filtre de particule pentru a reduce emisiile.

Pe piața din România, SUV-ul britanic pleacă de la 30.940 de euro pentru versiunea echipată cu motorul diesel de 150 de cai și cutie manuală cu 6 trepte.

 

Via Jaguar

Comentarii (3)

  • zici ca-i un SUV bazat pe Ford Fiesta.
    4 2
  • Corocsenie Adrian
    @Tibi
    Chiar asa :)). Seamana din fata si putin din lateral cu Fiesta de ,, numa numa '' :)).
    Eu astept cu nerabdare concurenta de la Porsche. Se anunta un crossover compact sub Macan care sa bata acest JAG. Si sunt convins ca o va face cu brio.
    5 2
  • După mine e leit Suzuki Swift din față.
    Nu c-ar conta asta prea mult în epoca asta copy/paste de-a valma - mai bine-l ușurau însă englezii de 2-300 kile pe obezul Baby-Jag, că se apropie de două tone la dimensiuni apropiate Duster-ului.
    11 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru