Salonul Auto de la Frankfurt 2015

Jaguar F-Pace: prima imagine oficială a variantei de serie a SUV-ului britanic

Publicat Vineri, 04.09.2015
de Sebastian Toma
Comenteaza 3
Jaguar F-Pace: prima imagine oficială a variantei de serie a SUV-ului britanic - Poza 1
Englezii de la Jaguar au publicat prima imagine oficială a variantei de serie a lui F-Pace fără niciun fel de camuflaj. Primul SUV din istoria mărcii britanice debutează la jumătatea lunii septembrie la Salonul Auto de la Frankfurt.

Jaguar F-Pace, primul SUV al mărcii din Conventry, va debuta în varianta de serie la Salonul Auto de la Frankfurt. Până la debutul oficial, englezii au publicat o fotografie oficială a noului lor model, prezentat de data aceasta fără niciun fel de camuflaj. Aspectul său nu surprinde pe nimeni, deoarece modelul F-Pace are un aspect apropiat de cel al conceptului C-X17, expus în urmă cu doi ani. Între timp, Jaguar a mai prezentat cadre cu prototipul lui F-Pace și teasere cu elemente de caroserie ale SUV-ului, deci surpriza prezentării noului model s-a diluat ușor în această perioadă de timp. Chiar și așa, modelul britanic este o propunere aspectuoasă în clasa SUV-urilor premium.

Jaguar prezintă noi imagini ale prototipului lui F-Pace, primul crossover al mărcii

F-Pace se bucură de o platformă tehnică nouă, din aluminiu, motorizări de ultimă generație și de toate elementele nou lansate în gama constructorului britanic. Oficialii Jaguar promit un model care să îmbine o ținută de drum sportivă cu o rulare confortabilă. Rigiditatea ridicată a caroseriei și suspensia dezvoltată de la zero vor juca un rol important în această privință.

Sistemul de tracțiune integrală al lui F-Pace va beneficia de funcția torque vectoring, în timp ce direcția electromecanică promite să fie la fel de responsivă precum cea a lui F-Type. Împreună, aceste elemente promit un comportament rutier care să-l facă pe F-Pace unul dintre cele mai dinamice modele din segment.

Urmareste Automarket
Jaguar F-Pace va avea dimensiuni apropiate de cele ale conceptului C-X17, ceea ce implică o caroseire de 4.72 metri lungime și de 1.65 metri înălțime.
F-Pace este primul crossover din istoria de 80 de ani a celor de la Jaguar și numele său vrea să facă o legătură între sportiva F-Type și sloganul folosit de marcă în anii '50 și '60: "
Grace, Pace, Space". Noul crossover de la Jaguar va fi rivalul direct al lui BMW X4 și Porsche Macan. În viitor, Jaguar pregătește o gamă întreagă de SUV-uri și crossovere, printre posibilități fiind inclus și un rival al lui BMW X1.


Comentarii (3)

  • foarte fain ...stopurile le puteau face altfel pare ca le-a imprumutat de la f type...in rest e....ceva nou...pina la urma.
    4 2
  • zici ca e range rover....
    5 5
  • Arata bine. Se va vinde ca painea calda! Inclusiv in Romania!
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru