Jaguar F-Pace SVR debutează în 28 martie: SUV-ul de performanță va primi motorul V8 de 5.0 litri cu 575 CP

de Cornel Șocariciu
Luni, 26.03.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Jaguar lansează noul F-Pace SVR în cadrul Salonului Auto de la New York. SUV-ul de performanță pregătit de constructorul britanic va miza pe un motor V8 de 5.0 litri care produce 575 de cai putere.

Jaguar va lansa noul F-Pace SVR în cadrul Salonului Auto de la New York. SUV-ul de performanță pregătit de divizia Special Vehicle Operations (SVO) va fi prezentat în 28 martie, prima zi de presă a evenimentului de peste Ocean.

Viitorul Jaguar F-Pace SVR va primi motorul V8 de 5.0 litri care produce 575 de cai putere și 700 Nm. Din punct de vedere estetic, noul SUV de performanță pregătit de britanici va integra spoilere ceva mai agresive, prize de aer mai mari și terminații noi pentru sistemul de evacuare.

Divizia SVO a pregătit suspensii ceva mai rigide și un sistem de frânare îmbunătățit. Conform informațiilor, accelerația de la 0 la 100 km/h ar urma să aibă loc în circa 4.0 secunde. Ținta britanicilor este îndreptată către Porsche Macan Turbo, SUV-ul constructorului german având nevoie de 4.4 secunde pentru a accelera de la 0-100 km/h (echipat cu pachetul Performance).

În prezent, cel mai puternic F-Pace (foto) are un motor V6 de 3.0 litri care produce 380 de cai putere și 450 Nm.

Unitatea este cuplată la o cutie automată cu 8 rapoarte și la un sistem de tracțiune integrală. În aceste condiții, accelerația de la 0 la 100 km/h are loc în 5.5 secunde, iar viteza maximă anunțată este de 250 km/h.

Via | Autocar

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru