Salonul Auto de la Frankfurt 2015

Jaguar F-Pace va da naștere unei game complete de SUV-uri britanice

Publicat Luni, 24.08.2015
de Bogdan Mirică
Comenteaza 3
Jaguar F-Pace va da naștere unei game complete de SUV-uri britanice - Poza 1
Jaguar are în plan dezvoltarea unei game complete de SUV-uri, inspirat de succesul obținut de rivalii săi germani. F-Pace va fi cel mai mare membru, dar sub el se vor naște și alte crossovere.

Jaguar a înțeles că pentru a se putea bate cu rivalii germani consacrați, are nevoie de o gamă cât mai diversificată. Noul XE i-a adus pe britanici în piața lui BMW Seria 3 și Mercedes Clasa C, iar noul SUV F-Pace le va garanta un loc în segmentul cu cea mai mare creștere din ultimii ani.

Totuși, planurile constructorului din Regatul Unit sunt ceva mai ample. Proiectele Jaguar includ o întreagă gamă de SUV-uri, de dimensiuni diferite, capabile să rivalizeze cu actualele crossovere ale producătorilor germani. F-Pace va fi cel mai mare reprezentant, toți ceilalți urmând să se poziționeze sub el.

Următorul pe lista debutanților ar urma să fie un F-Pace Coupe, cu alură inspirată de BMW X6, un nume care pare să prindă foarte bine în segmentul premium și care a primit deja un rival în persoana lui Mercedes GLE Coupe.

Urmareste Automarket
Celelalte SUV-uri Jaguar vor păstra denumirea Pace, dar vor schimba litera de dinainte, pentru a face referire la platforma pe care vor fi construite.
Așadar, un SUV creat pe baza actualului XE, pe platforma inteligentă din aluminiu a acestuia, se va numi E-Pace.

Mai multe detalii despre viitoarea gamă de SUV-uri sunt așteptate cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt, atunci când Jaguar va expune în premieră mondială F-Pace.

via carscoops


Comentarii (3)

  • hazard
    "Jaguar F-Pace va da naștere unei game complete de SUV-uri britanice" suna de zici ca Jaguar a descoperit o noua roata. Nu mai bine scrieti stirea pe cancan?
    6 4
  • a dracu gama completa, o gama completa ar include si j-pace
    5 2
  • @Automarket

    Ce-aveti baieti? Nu va plac epigramele? Bine ca nu v-ati nascut pe vremea cand acestea erau un mod de a sugera defectele acceptat ca probabil le-ati fi cenzurat pe toate!
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru