Jaguar F-Type a înregistrat deja 2.000 de comenzi

de Sebastian Toma
Marti, 06.11.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Jaguar F-Type, roadsterul lansat la Salonul Auto de la Paris, a înregistrat deja 2.000 de comenzi de la clienţii din Europa. Valoarea reprezintă o treime din aşteptările de vânzări pentru 2013.

Jaguar a anunţat că noul F-Type a înregistrat deja 2.000 de comenzi. Anunţul este important pentru marca britanică deoarece aşteptările de vânzări pentru F-Type în 2013 sunt situate între 6.000 şi 7.000 de unităţi. Majoritatea comenzilor au venit de la clienţii din Europa, această piaţă fiind prima pe care a fost disponibil noul model al englezilor, iar piaţa din Statele Unite ale Americii este aşteptată să obţină şi ea un număr impresionant de comenzi.

Reprezentanţii Jaguar se aşteaptă ca noul F-Type să înregistreze până la 10.000 de unităţi pe an până în 2014. Adrian Hallmark, directorul global al mărcii Jaguar, spune că segmentul modelelor sport are un potenţial imens, iar succesul lui F-Type ar trebui să se resfrângă şi pe celelalte modele din gamă.

Urmareste Automarket
Gama F-Type va include două motoare V6 şi un motor V8.
Toate propulsoarele sunt cuplate la transmisii automată cu opt trepte şi integrează Start-Stop. În timp ce versiunea de bază a lui F-Type îl va ataca pe Porsche Boxster, versiunea de top va încerca să concureze cu Porsche 911 Cabriolet. În prima fază, Jaguar va fi oferit exclusiv ca versiune cabriolet, ca apoi să fie lansată şi o versiune coupe.

Via Motorauthority

Comentarii (1)

  • Frumos! Spatele parca imi aduce aminte de Alfa Romeo
    10 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru