Jaguar şi Land Rover, primii absenţi de la Detroit 2012

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 03.11.2011
Jaguar şi Land Rover nu vor fi prezente la Salonul Auto de la Detroit, dar motivaţia nu are nicio legătură cu costurile, ci cu faptul că mărcile vor fi prezente la Salonul Auto de la Delhi, organizat în aceeaşi perioadă.

Ediţia 2012 a Salonului Auto de la Detroit, cel mai important Salon Auto din Statele Unite ale Americii, va avea loc între 9 şi 22 ianuarie. În timp ce alţi constructori nu trebuie să aleagă între cea de-a doua piaţă auto alumii şi a şasea piaţă auto a lunii, vestea a venit ca un nor negru pentru cei de la Jaguar şi Land Rover, deţinuţi de indienii de la Tata Motors. Practic, aceştia au fost puşi să aleagă între piaţa internă şi cel mai important salon auto american. Ce au ales? Salonul Auto de la New Delhi.

"Din moment ce noile noastre concepte, prezentate la Frankfurt, vor ajunge şi la Salonul Auto de la Los Angeles, am decis să le prezentăm apoi la Salonul Auto din Delhi, din ianuarie, ca parte a eforturilor noastre de a dezvolta mărcile respective pe piaţa în creştere din această ţară. De aceea, din moment ce nu aveam nimic nou de adus la Detroit în 2012, am considerat că este mai eficient să nu ne prezentăm", a declarat Stuart Schorr, şeful departamentului de comunicare Jaguar Land Rover.

Deşi nu vor veni la Detroit, concernul englezesc deţinut de indienii de la Tata Motors vine cu ceva proaspăt la Los Angeles. Vorbim de conceptul Land Rover DC100 în versiunea revizuită.

Sunt şanse ca americanii să vadă şi noul C-X16, un concept fascinant ce aminteşte de istoria mărcii şi prezintă o imagine optimistă a viitorului.

Via | Motorauthority

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru