Jaguar va prezenta doua pachete de optionale pentru XKR la Geneva

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 18.02.2010
Englezii de la Jaguar vor lansa doua pachete noi pentru XKR la Salonul Auto de la Geneva. Acestea ofera o serie de elemente aerodinamice alaturi de doua seturi de jante si o paleta speciala de culori.

Jaguar va lansa doua pachete noi pentru XKR, care se numesc Speed si Black. Pachetul Speed inlatura limitarea de viteza a acestui model si ii permite soferului sa accelereze pana la 280 km/h. Odata cu marirea vitezei maxime, XKR primeste un splitter fata revizuit, un spoiler pentur capacul portbagajului mai mare, un set de praguri laterale in culoarea caroseriei si un difuzor de aer spate. Chederele de la marginea geamurilor laterale vor avea ornamente cromate, iar cele doua grile din fata vor avea si ele ornamente cromate.

XKR primeste si un set de jante din aliaj Kasuga de 20 inch, care ascund un set de etrieri vopsiti in rosu care poarta sigla R. Clientii acestui model care aleg pachetul Speed pot sa opteze pentru culori precum Ultimate Black, Polaris White, Salsa Red, Liquid Silver, Lunar Grey, Kyanite Blue si Spectrum Blue.

Pachetul Black este o completare a pachetului Speed, ceea ce inseamna ca un client trebuie sa cumpere ambele pachete pentru a beneficia si de elementele din pachetul Black. Acesta contine ornamente laterale cu finisaje negre, iar jantele din aliaj Kasuga sunt inlocuite cu un set de Kalimnos vopsite in negru.

Paleta de culori disponibila scade si ea, singurele nuante disponibile fiind Ultimate Black, Polaris White si Salsa Red. Cele doua pachete vor debuta la Salonul Auto de la Geneva, urmand sa fie disponibile pentru comanda ulterior.

Via | WorldCarFans

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru