Jaguar va renunța la denumirile R-S și R-S GT, dar va folosi logo-ul SVR pentru cele mai puternice versiuni

de Dragoș Băltățeanu
Duminica, 03.05.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Jaguar renunță la denumirile R-S și R-S GT, deoarece a constatat că aceastea derutează clienții. În viitor, modelele Jaguar extreme vor folosi logo-ul SVR.

Decizia de a renunța la denumirile R-S și R-S GT a fost anunțată de către John Edwards, șeful diviziei Jaguar Land Rover Special Vehicle Operations (SVO). Acesta a vorbit într-un interviu despre acest lucru, spunând că actualul sistem de denumiri Jaguar crează confuzie printre clienții mărcii. Mulți dintre clienți nu știa că peste versiunile ce folosesc litera R, mai există încă două versiuni desemnate prin denumirile R-S și R-S GT.

Astfel, Jaguar va renunța la aceste acronime și va scoate în evidență cele mai puternice versiuni prin logo-ul SVR. Aceste versiuni vor fi cele mai puternice din gamă și nu vor mai exista alte variante sau serii limitate. Primul model ce va purta noua siglă este Range Rover Sport SVR, iar cel mai probabil vom vedea și un Jaguar F-Type SVR în a doua parte a acestui an. 

Via worldcarfans

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru