Jaguar XE Landmark Edition: jante de aliaj de 18 inch și 3 culori de caroserie pentru noua ediție specială

de Daniel Popescu
Luni, 23.04.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Jaguar a lansat ediția specială Landmark Edition pentru modelul XE, care se bazează pe versiunea sportivă R-Sport și include jante de aliaj de 18 inch și 3 culori de caroserie.

Jaguar a anunțat luni lansarea unei noi ediții speciale pentru XE, modelul pe care îl oferă în segmentul D.

Numită XE Landmark Edition, noua ediție specială este bazată pe versiunea sportivă XE R-Sport și include ca noutate principală introducerea unor jante din aliaj de 18 inch, în timp ce zonele care delimitează grila și gurile de ventilație sunt negre.

De asemenea, ediția specială poate fi comandată într-una dintre cele 3 culori disponibile pentru caroserie (Yulong White, Firenze Red si Santorini Black), în timp ce interiorul este preluat practic integral de la R-Sport. Deloc surprinzător, șoferul are la dispoziție cunoscutul ecran touch cu diagonală de 10 inch Touch Pro dezvoltat de Jaguar Land Rover.

În schimb, XE Landmark Edition nu poate fi comandat cu toate motoarele disponibile pe XE. Astfel, din oferta cnstructorului lipsește motorul diesel Ingenium de 2.0 litri și 163 CP, dar și unitatea pe benzină V6 de 3.0 litri și 380 CP. Prin urmare, fanii pot alege motorul pe benzină de 2.0 litri disponibil în versiuni de 200 CP și 240 CP, ambele cu filtru de particule, dar și unitatea diesel de 2.0 litri în versiunea de 180 CP.

"Landmark Edition este oferit cu motoarele noastre diesel și pe benzină care au fost calibrate pentru a îmbunătăți accelerația și sunt echipate cu cele mai noi tehnologii de filtre de particule pentru reducerea emisiilor", spune Nick Rogers, director executiv al Jaguar Land Rover.

Via Jaguar

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru