James Bond și electrificarea: actorul Daniel Craig ar putea conduce un prototip Aston Martin Rapide E în următorul film cu agentul 007

de Paul Cosma
Joi, 14.03.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Aston Martin și James Bond ar putea marca o premieră în următorul film din seria cu celebrul agent 007. Potrivit informațiilor din presa internațională, actorul Daniel Craig va conduce un prototip electric Aston Martin Rapide E în pelicula așteptată în 2020.

În toamna anului trecut, Aston Martin a publicat primele imagini teaser cu viitorul Rapide E. Primul model electric din istoria companiei va fi produs în doar 155 de unități, iar conform reprezentanților producătorului britanic, primele livrări sunt programate pentru ultimul trimestru din 2019.

Presa internațională susține că unul dintre prototipurile Rapide E își va face apariția în următorul film cu James Bond, celebrul agent 007 al cărui rol va fi jucat de actorul Daniel Craig. Pelicula este așteptată anul viitor, iar mașina lui James Bond va fi dotată cu o mulțime de echipamente sofisticate, așa cum am fost obișnuiți și până acum.

Viitorul Aston Martin Rapide E va avea o autonomie de peste 320 de kilometri, valoare calculată conform noului ciclu de testare WLTP.

Modelul electric dezvoltat de Aston Martin va miza pe două motoare electrice, ambele amplasate pe puntea spate. Cele două unități electrice vor oferi 610 cai putere și 950 Nm, iar britanicii își doresc ca accelerația de la 0 la 100 km/h să aibă loc în mai puțin de 4 secunde.

Producția viitorului Aston Martin Rapide E va demara anul acesta în cadrul fabricii din St Athan, Țara Galilor.

Via Carscoops

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru