Jandarmeria franceză va patrula alături de Megane RS

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 16.10.2010
Constructorul Renault va livra 70 de exemplare Megane RS pentru Jandarmeria franceză. Acestea au special modificate şi vor putea fi admirate pe strazi începând cu luna decembrie a anului acesta.

Jandarmeria franceză a achiziţionat 70 de exemplare Renault Megane RS pentru unităţile de intervenţie rapidă. Un exemplar comandat de instituţia franceză costă 30.000 de euro, dispune de câteva modificări speciale, iar primele unităţi vor putea fi admirate pe străzi la finalul anului acesta.

"Este un model special modificat conform specificaţiilor Jandarmeriei pentru a putea asigura un start rapid în misiunile de interceptare", a declarat un purtător de cuvânt al instituţiei franceze. Modelul constructorului francez ascunde sub capotă propulsorul de 2.0 litri cu patru cilindri care produce 250 de cai putere la o turaţie de 5.500 rpm şi dezvoltă un cuplu motor de 340 Nm la o turaţie de 3.000 rpm.

Via | UsineNouvelle

Comentarii (4)

  • BaditzaEx
    excelent, francezii au un simt patriotic...
    nu fac comanda si ai nostri pt un Logan sportiv sa dea marcii Dacia resursele necesare construirii un asemenea model

    p.s. dar nu ca Hotia aia Gretoasa de achizitie a MAI a unui Logan de 70 K :=))
    16 2
  • @BaditzaEx
    de acord , dar cum acest Megane poate costa 30k si Loganul 70k ?
    6 1
  • baditza esti intr-o eroare maxima. Care "ai nostrii"? Adica statul sa ofere prin intermediul unei institutii (respectiv MAI) niste verzisori unei companii PRIVATE sa dezvolte un model sportiv pentru un scop putin neclar.

    Baditza nu esti mai departe de (i)logica afirmatie a primului taran din Romania ce a aruncat minciuna (cu picioare scurte) a Loganului de 70K. Dar na, asa stapan asa sclav.

    Succesuri

    On-topic: actiune de marketing. Masina aia probabil costa de 3 ori .. . .
    1 8
  • BaditzaEx
    @gica se vede ca ai cunostinte economie si politica din spatele blocului
    statele puternice cu o strategie inteligenta de dezvoltare a economiei pe termen lung, asa cladesc branduri, locuri de munca, produse competitive MADE IN ..., vezi USA, Franta ...
    Dar Gica de la Giurgiu care si-a luat un ursuletz 3rd sau 4th hand din Jermania dupa ce a vandut pgonul de la tara a bunicilor ce sa stie , asa cum iti asterni asa dormi.

    P.S. daca nu ajuti industria autohtona sa se dezvolte ajungi sa te imprumuti FMI, sa cumperi autobuze Mercedes la pret triplu ( dupa ce ai falimentat Rocar ), sa cumperi Hummer ( dupa ce ai vandut pe nimic ARO )
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru