Jante Carlsson pentru Mercedes G-Klasse

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 01.08.2009
Carlsson a creat un nou set de jante pentru modelul Mercedes G-Klasse. Noile jante sunt fabricate cu ajutorul unui proces de forjare ce ofera materialului rigiditate maxima.

Mercedes G-Klasse este un automobil special creat pentru off-road si poate fi supus unor forte impresionante. In aceste conditii, inginerii de la Carlsson si-au dovedit maiestria si au conceput un set de jante pentru acest model. Acestea au fost botezate 1/5 EVO UL si sunt realizate dintr-un material foarte usor, rezistand fara probleme si celui mai dur uzaj. Jantele Carlsson au un diametru de 22 de inch si pot suporta o incarcatura de 1100 de kilograme.

Inginerii au reusit aceste lucruri cu ajutorul unui proces elaborat de forjare. Aluminiul este comprimat pana cand bulele de aer sunt eliminate in totalitate, acest lucru oferind o rigiditate maxima a metalului. Jantele 1/5 EVO UL vor fi disponibile si pentru modelele Mercedes GL-Klasse, ML-Klasse, R-Klasse, S-Klasse si CL-Klasse.

via | automobilesreview

Comentarii (3)

  • brunetul
    Design
    Ca design inseamna cu un ARO!
    0 5
  • pace voua
    stiri de nimic, despre nimic........

    va intren a nu stiu cata oara, resursele alea de care Mester se lauda ca le are, unde au disparut domnule?

    ca numa ce am deschis Automobilwoche sau AMN si am vazut 20 de stiri, nu apa de ploaie care o varsa Automarket pe site. Mult succes. Sunteti pe 4 la TR, va ajung si smecherii de la Promotor din urma..............
    3 0
  • Semtex
    astia de la promotor sunt niste fanfaroni tinuti in brate de media pro.. nu au absolut nici o inclinatie tehnica ! parerea mea e ca promotor inseamna mult tam-tam fara continut...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru