JE Design a creat un Seat Leon Cupra R de 330 CP

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 14.04.2010
Casa de tuning JE Design, specializata in modificarea modelelor din grupul VAG, a realizat un pachet de modificari pentru Seat Leon Cupra R.

Tunerii de la JE Design au creat un pachet complet de modificari pentru SEAT Leon Cupra R. Motorul de 2.0 litri cu patru cilindri al acestui model dezvolta acum 330 CP si 420 NM, iar accelerarea de la 0 la 100 km/h este realizata in doar 5.8 secunde. Viteza maxima a lui Seat Leon Cupra R in versiunea JE Design este de 268 km/h, in timp ce versiunea standard a acestui model de performanta poate sa atinga 250 km/h, iar acceleratia de la 0 la 100 km/h este realizata in 6.2 secunde.

Modificarile operate la nivelul motorului includ adaugarea unui sistem de evacuare nou, un filtru de aer sport si o unitate ECU recalibrata. Astfel, propulsorul 2.0 TFSI al lui Leon Cupra R da dovada de resurse impresionante atunci cand este pe mainile unor specialisti in tuning cum sunt germanii de la JE Design. Partea mecanica este completata de o suspensie complet ajustabila de la KW, care include un set de amortizoare si un set de arcuri sport, reducand garda la sol cu 40 de milimetri si imbunatatind drastic stabilitatea modelului spaniol.

Pachetul estetic pentru Seat Leon Cupra R este compus dintr-un kit de caroserie in doua nuante, culori care sunt folosite si pentru pielea si ornamentele de la interior. Kit-ul de caroserie este ecompletat de un set de jante din aliaj de 19 inch, imbracate in anvelope de 235/35.

Jantele sunt vopsite in aceeasi nuanta folosita pentru a forma un contrast cu caroseria, iar scaunele din piele si bordul pot fi imbracate si ele in piele cu aceeasi nuanta.

Via | Carscoop

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru