JE Design a lansat un kit pentru Seat Ibiza ST

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 12.05.2011
Seat Ibiza ST a primit un kit de tuning de la specialiştii de la JE Design. Pachetul are un preţ destul de piperat, iar doar motorizarea 1.6 TDI primeşte modificări.

Tunerii de la JE Design au creat un pachet pentru SEAT Ibiza ST. Modelul a primit un kit aerodinamic care costă 1.149 de euro, iar clienţii pot opta pentru un set de arcuri sport de 149 de euro şi un set de jante de aliaj, care costă între 1.809 euro şi 2.380 de euro. Jantele de aliaj au dimensiuni de 17 şi de 18 inch, în funcţie de modelul ales. Pachetul aerodinamic include un spoiler faţă, o grilă revizuită şi cu sigla înlăturată, un set de praguri laterale şi o nouă bară de protecţie spate.

La nivelul interiorului, modelu a primit un volan îmbrăcat în piele, alături de scaune îmbrăcate în piele şi cu sistem de masaj. Volanul îmbrăcat în piele costă 399 de euro, în timp ce tapiţeria din piele costă 1.599 de euro. Sistemul de masaj pentru scaunele din faţă costă 429 de euro. Interiorul nu beneficiază şi de alte modificări, cum ar fi un sistem audio mai peformant sau diverse ornamente.

Propulsoarele lui Seat Ibiza ST au fost şi ele luate în colimatorul tunerilor de la JE Design. Astfel, motorul 1.6 TDI primeşte o unitate ECU revizuită, care dezvoltă 121 CP şi 282 Nm, o creştere de 16 CP şi 32 Nm.

Putere suplimentară costă 1.399 de euro şi îi conferă lui Ibiza ST 1.6 TDI capacitatea să accelereze de la 0 la 100 km/h în 10.2 secunde şi să atingă o viteză maximă de 194 km/h. Celelalte motorizări nu au fost atinse de cei de la JE Design.

Via | WorldCarFans

Comentarii (5)

  • Excomunicatorul
    :)
    Am vazut trabanturi mai frumoase.
    4 4
  • numai atat din 1,6tdi? eu sincer ma astept sa scoata macar 150-180. oare altii cum pot??? cred ca se poate, hai odata!!!!
    4 1
  • Ivanoff
    Subcompacta sedan/avant etc...
    Dc nu ar fi existat Clio Estate sau 206 Sedan, Ibiza ST ar fi fost in top-ul celor mai "frumoaae" masini de pe piata! NOT!!!
    Dar dc mai exists si Fabia in toate volymele posibile,pe semne ca le-au mai ramas ceva piese comune/identice celor de la VAG si s-au gandit sa ne mai oripileze cu o creatie de geniu...
    3 2
  • Scump
    Pozele cu interiorul nu sunt de pe aceasta masina,sunt de la varianta in 2 usi
    2 0
  • unde e ST?
    Asta e masina sport? Ma faceti sa rad! Si unde e sportivitatea, stiu ca mai sunt celelalte: suspensie si restul, dar sincer motorul asta e jalnic! Pana si un Focus 2008 standard netunat cu motor tot de 1.6 si 110CP face suta in 10.9s si viteza maxima 193km/h, pt 16 cai in plus sa dai 1400 de euro :)), bai da' v-ati gasit fraieri multi pt acest tuning dus la extrem dpdv al pretului?
    In primul rand cand vad o masina sport imi imaginez ca face suta nu in sub 10s, ci in sub 8s.
    Recomand revistei automarket sa partajeze stirile ca in bancuri: Stirea Buna si Stirea Rea ca sa nu ne mai agitam cu asemenea cretinatati.
    1 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru