JE Design a lansat un tuning-kit pentru VW Scirocco

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 04.12.2008
JE Design a creat un pachet de tuning pentru Volkswagen Scirocco.

Tunerul german JE Design a creat un pachet de tuning pentru Volkswagen Scirocco. Pe langa elementele  estetice, kit-ul contine si imbunatatiri pentru motorul TSI de 2.0 litri. Germanii de la JE Design se mandresc cu faptul ca sunt primii care au modificat motorul coupe-ului german.

Propulsorul TSI de 2.0 litri dezvolta acum 244 cai putere la 6.000 rpm si 350 Nm la turatia de 3.350 rpm. Puterea marita ii permite lui VW Scirocco de la JE Design sa atinga o viteza maxima de 242 km/h si sa accelereze de la 0 la 100 km/h in 6.6 secunde. Kit-ul de imbunatatiri pentru motor are o garantie de un an iar pretul sau ajunge la 1249 euro.

Pachetul estetic consta in praguri, bare de protectie si jante noi pentru Scirocco. Bara fata a primit o buza din carbon, pe cand bara spate a primit un difuzor de aer care inglobeaza noua evacuare a lui Scirocco. Spoilerul fata emana dinamism chiar in momentul in care masina sta pe loc. Pragurile laterale amplifica aerul agresiv al coupe-ului german. Pachetul estetic are un pret de 919 euro, pe cand noua evacuare costa 899 euro.

JE Design ofera usi de tip fluture pentru Scirocco, la pretul de 1.549 euro. Sistemul de portiere a fost supus unui crash test pentru a certifica siguranta clientilor care il achizitioneaza.

Scirocco sta mai aproape de asfalt cu noile arcuri si amortizoare, care ii micsoreaza garda la sol cu 30 milimetri.

Pentru a completa aspectul modelului, germanii de la JE Design au creat o serie de jante speciale pentru Scirocco. Jantele au o dimensiune de 19 inch si o latime de 8 inch. Acestea sunt incaltate in anvelope cu dimensiunea 235/35 R19. In functie de modelul ales, un set de jante costa intre 2.810 euro si 2.930 euro. 

Pachetul de tuning pentru Scirocco este deja disponibil la toti dealerii de accesorii Volkswagen.

Via | ZerCustoms

 

Comentarii (3)

  • ..........
    soper masina...dar cam scump toate astea cred...!!!
    0 0
  • scirocco
    cool vw design
    0 0
  • @mihai
    Domnu' mihai, de ce crezi ca e scump? Pt ca sunt 'kituri' de proasta calitate la 500 euro?
    Calitatea costa si tuningul in general (cel de calitate). La noi tuningul e cam prost inteles si lumea nu stie sa aprecieze la adevarata valoare atata timp cat chinezariile sunt la moda.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru