Jeep a prezentat conceptul hibrid Renegade

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 14.01.2008
Jeep Renegade este un concept hibrid cu o autonomie de rulare de 650 km si un consum de 2.3 litri la 100 km.

Esential

650 de km este autonomia re rulare a conceptului Jeep Renegade

Chrysler si-a inceput pleiada de prezentari la Detroit cu marca Jeep, care a adus in fata publicului noul concept Renegade. Prin Renegade, Jeep propune un nou prototip hibrid economic si de mici dimensiuni.

De la prima incursiune printre caracteristicile tehnice ne atrage atentia consumul acestui vehicul: 2,3 litri la 100 km/h. Jeep Renegade este un hibrid motorizat de un diesel Bluetec care functioneaza in pararel cu un motor electric dublu. Autonomia conceptul hibrid este incredibila, aproximativ 650 de km. Partea electrica, alimentata la baterii de litiu-ion, este asigurata de un propulsor electric dual de 268 cai putere, care asigura singur o autonomie de 65 de km.

Diesel-ul Bluetec de 1.5 litri cu trei cilindri aduce o putere aditionala de 115 cai. Din punct de vedere estetic, Jeep Renegade este gandit ca un vehicul simplu, axat pe ideea de functionalitate. Fiind un 4x4, Renagade este o solutie off-road care ofera functionalitate si relaxare pasagerilor.

Sursa: Chrysler

Comentarii (3)

  • marius
    concepte
    concepte si iar concepte! vreau sa vad cand oricine si-ar permite un hibrid !
    0 0
  • )(
    nu inteleg rostul conceptelor astea.imi place mult masina asta dar la ce bun daca nu pot sa o cumpar.
    0 0
  • pt radu
    conceptele sunt ceva in genu unor mesaje care suna asa "uitati ce putem face...ce putere, ce design, ce consum...da plm.. N-AVEM CHEF..hai luati niste poze d-aici in caz ca v-ati certat cu nevasta"
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru