Jeep pregătește o serie de ediții speciale: Renegade S, Compass S, Cherokee S, Gran Cherokee S Limited și Cherokee Trailhawk

de Daniel Popescu
Marti, 26.02.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Jeep a anunțat că va dezvălui o serie de ediții speciale la Geneva în martie, printre care se numără Renegade S, Compass S, Cherokee S și Gran Cherokee S Limited, precum și versiunea de off-road Cherokee Trailhawk.

Jeep a anunțat primele detalii și informații cu privire la modelele pe care le va expune în cadrul Salonului Auto de la Geneva de la începutul lunii martie.

Pentru moment, constructorul american a dezvăluit că fanii brandului vor putea admira la stand o serie de ediții speciale pentru câteva dintre modelele de referință. Astfel, Renegade, Compass și Cherokee vor primi ediția specială S, în timp ce Grand Cherokee va fi disponibil în versiunea S Limited.

Primul pe listă este Renegade S, care va fi disponibil în culoarea de caroserie Alpine White cu plafon negru și include o serie de modificări la grilă și jante de 19 inch. Printre alte dotări se numără faruri LED, scaune din piele și sistem Uconnect de 8.4 inch compatibil cu Android Auto și Apple CarPlay.

Dotări similare la exterior are și Compass S, care include însă faruri bi-xenon și sistem audio Beats, în timp ce Cherokee S are modificări mai subtile, printre care se numără jantele Granite Crystal Metallic de 19 inch.

De asemenea, Grand Cherokee S Limited preia o serie de elemente de la Grand Cherokee SRT, inclusiv evacuarea și jantele de 20 inch.\

Între timp, pe lângă ediția specială S, Cherokee va primi și o versiune Trailhawk dedicată pasionaților de off-road, care include o suspensie înălțată, pneuri de off-road de 17 inch și o gardă la sol de 22 centimetri. Din punct de vedere tehnic, versiunea este echipată cu un motor turbo de 2.0 litri pe benzină care generează 270 de cai putere și un cuplu maxim de 400 Nm, în timp ce cutia de viteze este automată cu 9 trepte.

Nu în ultimul rând, Jeep va prezenta și ediția specială Compass Night Eagle, echipat cu jante negre de 19 inch și diverse bagde-uri. Toate aceste ediții speciale vor fi disponibile în Europa începând din această primăvară, cu excepția lui Compass Night Eagle, care este deja prezent în showroom-uri.

Via Jeep

Comentarii (1)

  • Edikkk
    Fiat şi Jeep fac maşini frumoase.

    Nu ştiu cât de performante (deşi îmi aduc aminte de motoarele Fiat foarte bune) dar foarte frumoase.
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru