Jeep Trailhawk Concept

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 29.12.2006
Gama Jeep are un nou membru. Acesta este un concept, se numeste Trailhawk si va face senzatie la standul de la Detroit al constructorului american.
Cel mai important exponat Jeep la Salonul Auto de la Detroit va fi conceptul Trailhawk, un SUV despre care constructorul american afirma ca se va comporta, in versiune de serie, la fel de bine pe sosea si in off-road.

Designul este un amestec intre conceptele pe care Jeep le-a prezentat in ultimii ani si modelele de serie scoase de producatorul de peste ocean. Si totusi, Trailhawk Concept nu duce lipsa de originalitate. Primul element care iese in evidenta este plafonul inovativ format din trei panouri din sticla, cate unul deasupra partilor stanga si dreapta a masinii si unul mai intins deasupra banchetei posterioare si portbagajului. Fiecare dintre acestea pot fi retrase individual. Spectacolul vitrat nu se opreste aici. Astfel, geamurile laterale se deschid in totalitate beneficiind de avantajul estetic al lipsei montantului central. Mai mult, geamurile oblice posterioare se dechid si ele electric individual. Conceptul dispune, pe de alta parte, de jante de 22 de inch.

La interior, cele patru locuri pentru pasageri sunt completate de plansa de bord simpla dar foarte interesanta si de consola centrala prelungita.
Becurile de tip LED si sistemul audio de ultima generatie si insertiile de aluminiu nu fac decat sa faca parte si ele din pachetul oferit de Jeep pentru Trailhawk.

Sub capota isi face treaba un motor Bluetec de 3.0 litri dezvoltat de Mercedes. Acesta dezvolta 215 CP si 374 Nm.

Comentarii (1)

  • cosmin solomon
    masina adevarata
    te rog sa nu uiti de aceasta oferta!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru