Jeep Wrangler Dragon a venit la Beijing

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 23.04.2012
Jeep a adus la Salonul Auto de la Beijing un studiu de design numit Wrangler Dragon. Acesta vine cu o serie de elemente stilizate pe gustul chinezilor şi ar putea da naştere unei versiuni de serie.

Americanii de la Jeep au venit la Salonul Auto de la Beijing cu Wrangler Dragon. Modelul este un studiu de design bazat pe Jeep Wrangler Unlimited Rubicon, vopsit negru şi decorat cu gri, bronz şi auriu. Toate elementele de design aplicate acestui model sunt asociate cu dragonul chinezesc, de unde şi apartenenţa acestui concept la piaţa din China. Sub capota lui Wrangler stă un motor Pentastar V6 de 3.6 litri, care dezvoltă 284 CP şi 347 Nm. În raport cu unitatea precedentă, de 3.8 litri, motorul dezvoltă cu 40% mai multă putere şi cu 10% mai mult cuplu.

Tema dragonului a fost purtată atât sub capota lui Wrangler, cât şi la interiorul acestui model. Astfel, motorul Pentastar V6 este decorat cu elemente din fibră de carbon care prezintă o siluetă de dragon, în timp ce scaunele din piele neagră din habitaclul inconicului off-roader prezintă un model special, ce simulează pielea unui dragon. De asemenea, ceasurile de bord, feţele de uşi şi mânerele de deschidere a portierelor prezintă şi ele ornamente cu dragoni.

Cei de la Jeep nu au anunţat informaţii suplimentare despre această versiune, dar ne aşteptăm ca studiul de design Wrangler Dragon să devină realitate pentru piaţa din China.

Jeep nu este singurul constructor care oferă modele special pentru piaţa din China, aceste versiuni fiind o tendinţă a industriei auto în cinstea celei mai mari pieţe auto din lume.

Via | Autoblog.it

Comentarii (3)

  • wrangler
    Superb!! Ti-ar fi mila sa intri prin noroaie cu un asemenea Wrangler.
    13 0
  • ce mutupanie oribila
    nu au chinezii asa gusturi proaste...
    3 10
  • Hitler
    @vlad
    Cred ca tu esti singurul copil cu gusturi proaste.
    7 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru