Jeep Wrangler primește o versiune plug-in hybrid: din 2020

de Cornel Șocariciu
Vineri, 01.12.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Oficialii constructorului Jeep au confirmat că, din 2020, vom face cunoștință cu versiunea plug-in hybrid a lui Wrangler. Până atunci, clienții pot opta pentru un diesel V6 sau pentru două unități pe benzină.

Jeep a prezentat noua generație Wrangler în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles. În cadrul conferinței, Mike Manley, șeful Jeep, a confirmat că în scurt timp vom vedea un Wrangler echipat cu un sistem de propulsie plug-in hybrid. Mai exact, din 2020.

Noua generație Wrangler poate fi comandată cu un V6 diesel de 3.0 litri sau cu două motoare pe benzină. Americanii oferă un 2.0 litri de 270 de cai și un V6 de 3.6 litri de 285 de cai. Conform primelor zvonuri, viitorul Wrangler PHEV ar putea miza pe configurația hibridă folosită pe Chrysler Pacifica. În acest caz, motorul V6 de 3.6 litri stă la baza sistemului de propulsie.

De asemenea, oficialul Jeep nu a oferit detalii cu privire la piețele de desfacere. În acest context, nu știm dacă Jeep o să ofere viitorul Wrangler PHEV doar în SUA sau dacă îl vom vedea pe toate piețele pe care activează producătorul american.

Cât despre noua generație Wrangler, aceasta își păstrează designul și calitățile, dar plusează la nivel tehnologic.

Detaliile complete despre noul Wrangler sunt aici.

Comentarii (1)

  • Ce prostie! E ca si cum ai obliga ursul sa fie vegetarian de la anul ...
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru