Jeremy Clarkson și echipa au anunțat numele noii emisiuni: The Grand Tour se va bate cu Top Gear

de Bogdan Mirică
Miercuri, 11.05.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
După un lung proces de analiză, foștii membri Top Gear au ajuns la un nume nou pentru emisiunea lor auto. Aceasta se va numi The Grand Tour și va fi gândită ca un turneu constant.

După ce au căutat inspirație în tot felul de locuri și s-au gândit chiar să-i zică Zambezi, doar pentru că suna exotic, Jeremy Clarkson, James May și Richard Hammond au anunțat numele show-ului difuzat de Amazon.

El se va numi ”The Grand Tour”, iar anunțul a fost făcut de cei trei prin intermediul rețelei de socializare Twitter. Tot acolo, Jeremy Clarkson și echipa au anunțat că vor folosi un cort imens pe post de studio.

Partea bună în această ecuație este faptul că un cort asigură mobilitate nelimitată, iar cele trei vedete își propun să schimbe mereu decorul și, implicit, audiența. De aici și ideea de a numi show-ul Grand Tour și de a-l promova ca un turneu.

Seria de episoade noi va începe în toamna acestui an și a primit deja un teaser care o anunță.

Comentarii (4)

  • hazard
    Asa se numeste emisiunea? "The Grand Tour se va bate cu Top Gear" ??
    10 0
  • :)))
    1 0
  • cineva
    Sunt cei mai tari la nivel mondial ca valoare si atractie a publicului pentru acest tip de emisiune care o faceau la Top Gear si vor ramane cat vor trai !!!
    0 0
  • inexorabil
    Nu-i psihoză ca delirul / Nici trio ca ex-Top Gear-ul.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru