Joaca-te GT5 Prologue si poti deveni pilot la Nissan!

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 07.05.2008
Nissan si Playstation organizeaza o competitie care transforma un tanar amator de jocuri intr-un adevarat pilot.

De nenumarate ori publicul tanar isi doreste sa transpuna experienta dobandita pe jocurile pe calculator in viata reala. Playstation si Nissan si-au unit fortele pentru a implini acest vis celor mai bun piloti virtuali.

Transpunerea experientei virtuale intr-una reala va fi posibila in noul concurs lansat de Playstation si Nissan, concurs care are ca scop descoperirea tinerelor talente europene in motorsport. Tot ceea ce trebuie sa faca tinerii competitori este sa participe la o serie de curse eliminatorii in jocul GT5 Prologue, gazduit de o retea Playstation.

Castigatorul va fi apoi admis in academia GT si va avea ocazia sa transforme experienta virtuala intr-una reala. Acesta va urma un curs de patru luni la sfarsitul caruia isi va putea obtine licenta de pilot.

Experienta nu se va opri insa aici. Tanarul pilot va fi primit in echipa Nissan cu care va participa la cursa de anduranta de 24 de ore din Dubai. Mai mult decat atat, acesta va putea chiar pilota un exemplar 350Z, special pregatit pentru competitia asiatica.

via | Nissan

Comentarii (11)

  • unde cand?
    Unde si cand poti participa?
    0 0
  • De unde aflam?
    De unde aflam care e server-ul pe care putem juca si incepand cu ce data?
    0 0
  • Schumyyy
    M-am jucat zeci de ore in TDU cu Ferrari....si inca nu am primit niciun telefon de la Scuderie....poate cei de la Nissan sunt mai seriosi :p Gata cu gluma, buna idee din partea celor de la Nissan si Gran Turismo, strategie buna de marketing, sa vedem cine va fi norocosul :)
    0 0
  • de la mine
    pe GT5.GAMATEL.JP
    0 0
  • HY
    cineva a gasit serveru sau jocu please sa scrie adresa daca e dragut Mersi mult
    0 0
  • :)
    si cum accesam acel server? GT5?
    0 0
  • si cum ne cumparam un playstation?:P
    0 0
  • PS3 si GT5
    Eu am PS3 de anul trecut si am dat 2000 RON, insa acum exista ceva oferta mai bune.Jocul l-am cumparat acum 1 saptaman din Turcia si nu am apucat sa ma joc foarte mult, dar este senzational ca si grafica si experienta de condus (peste tot ce am jucat pana acum)In Turcia am platit pentru joc 50 de Euro si cred ca e un pret bun pentru ca pe FIFA '08 cumparat de la noi am dat 280 RON.Pentru cei care vor sa achizitioneze asa ceva trebuie sa stie ca PS3 nu se poate pirata momentan, deci trebuie sa dispuneti de niste fonduri de FUN mai mariPS: si daca nu ai si un LCD, degeaba ai PS3
    0 0
  • ALOOOOOOOOOO!!!!!! Disperatiii!!!
    Uimitor cati clapacitori de tastaturi noname luate din supermarket se cred capabili sa ajunga acolo. Bai, disperatilor, ganditi-va ce implica asemenea bursa. Cica MI5 sau Scotland Yard sau cum le-o mai zice la serviciile alea secrete vor sa isi racoleze oameni dintre gameri punand reclame pe zidurile jocurilor cu shootere. Ce bine sunt vazuti gamerii de la un timp! Uimitor.
    0 0
  • oameni buni
    se refera la gran turismo 5, pe playstation 3...retea PLAYSTATION!!!!
    0 0
  • Cosmin
    TREZITI-VA LA REALITATE
    Ati vrea si voi repede sa deveniti piloti. Pana acum ati stat in fata calculatorului sau a consolei si dintr-o data s-a trezit spiritul de pilot in voi. Mai sa fie !
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru