Joi începe Dacia Duster Offroad Experience

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 30.06.2010
Dacia demarează joi evenimentul Duster Offroad Experience, un eveniment destinat celor care îşi doresc să testeze SUV-ul românesc pe un circuit artificial construit în Bucureşti.

Pasionaţii fenomenului off-road vor avea ocazia să se bucure de performanţele celui mai nou model Dacia, SUV-ul Duster, pe un traseu accidentat artificial, amenajat în cadrul Băneasa Shopping City din Bucureşti.

Evenimentul demarează mâine la ora 10:00 cu o conferinţă de presă. Publicul va avea acces pe circuit abia la ora 12:00. Traseul va fi deschis publicului pe tot parcursul sfârşitului de săptămână, de joi până duminică.

Nu vor lipsi nici piloţii profesionişti, care vor ghida participanţii, iubitorii adrenalinei având ocazia să testeze Duster pe unul dintre cele mai dificile trasee off-road urbane artificiale construite vreodată în Bucureşti.

Comentarii (10)

  • Cyumyx
    Are cineva idee daca poti participa chiar daca nu ai de mai mult de un an permisul de conducere?
    0 4
  • de ce?
    de ce traseu accidental artificial si nu natural ??? tara nu mai are paduri muntii ??avem atatea drumuri forestiere !!
    1 1
  • Pt antononny
    Paduri mai sunt dar nu in Bucuresti unde exista cumparatorii cu bani.
    0 0
  • :)
    pe naiba,
    numa de atata e in stare de traseu artificial, ca asa e facut traseu sa fie sigur ca trece peste hopuri,sa nu se faca de rahat.
    5 5
  • nu mai...cu ocazia acestui eveniment trebuie sa intre bani si in buzunarele "marilor bashtani"....crezi ca terenul artificial...e asa...la ordinea zilei..?!?
    0 0
  • @vsz ...vezi ca nu se poate risca cu....amatori eu am vazut unul care si-a implantat botul de la un navara intr-o albie si nu l-a mai scos numa cu tractoru...asa ca pt. astfel de situatii tre sa si sti putin conduce....ma uitam la acele teste cu duster pe youtube ...pai ....sincer ...eu l-as fi rasturnat de vreo zece ori...
    2 1
  • Victor
    Duster
    =))))Duster si off road =))),mai ales ala 4X2 ,ala e invincibil ce sa mai,da pana la urma sunt destui care habar nu au si chiar cred ca orice masina care are alura de masina de teren gata are si capacitati de masina de teren..ca e gipan domne si na uite akm au facut si romanii un gipan..absolut penibil
    4 6
  • fratele lu victor
    victore l ai condus?
    3 0
  • *****
    off-road pentru mine inseamna o masina plina de noroi , o dificultate in traseu samd .....nu o masina ceruita
    3 0
  • icsulexu
    Am vazut probe.
    Din intamplare eram acolo cand se amenaja traseul "offroad". S-au chinuit f. mult pana au aranjat cele 2 rampe pt. ca "masina" atingea cand cobora de pe prima si urca pe a-II-a. Am remarcat si numarul de inmatriculare al "masinii" de test pt. ca se potriveste f. bine cu "masina". Are IF 00 KVO ... de la cavou.
    3 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru