Jucătorii echipei FC Barcelona și-au primit noile mașini: majoritatea au ales actualul Q7, dar au fost și câteva excepții sportive

de Bogdan Mirică
Luni, 31.10.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Audi i-a invitat pe jucătorii echipei FC Barcelona la o sesiune de teste cu noul Q2. După ce au trecut de lecțiile de pilotaj, fotbaliștii și-au ridicat cheile noilor mașini oferite de Audi.

Onoarea de a juca la un club atât de mare cum este FC Barcelona vine la pachet și cu alte beneficii. Jucătorii devin instant vedete, semnează campanii publicitare și chiar se bucură de mașini gratuite oferite de sponsorul echipei. În acest caz, Audi.

Constructorul german, furnizor de mașini și pentru rivalii de la Real Madrid, le-a pregătit celor de la Barcelona o surpriză. Cu ocazia înmânării cheilor unei noi flote, croită după necesitățile și opțiunile fiecărui jucător, Audi i-a invitat pe fotbaliști și la o sesiune de test drive cu unul dintre cele mai noi modele ale sale: crossover-ul Q2.

Lionel Messi, Neymar, Gerard Pique și ceilalți membri ai echipei au fost împărțiți în cinci echipe și au avut de parcurs un circuit, creat special în interiorul bazei de antrenament de pe Camp Nou. Secțiunile au presupus o rulare printre jaloane, frânare de urgență și o zonă ușoară de off-road. Fiecare fotbalist primea puncte, în încercarea de a fi declarat cel mai bun șofer.

Esential 17 jucători au ales SUV-ul Audi Q7.
La finalul experienței, fiecare a primit cheile noii mașini.
Ca și în anii trecuți, majoritatea fotbaliștilor, mai exact 17 dintre ei, au ales SUV-ul Q7 pentru că este una dintre cele mai versatile opțiuni din gama Audi.

Doar atacantul Neymar și antrenorul Luis Enrique și-au dorit ceva mai multă adrenalină și s-au orientat către gama RS. Neymar a primit un RS7, iar Luis Enrique un Q3 RS.

Comentarii (2)

  • Sunt fotbalisti....ce sa aleaga?!
    4 0
  • Stra Luce Nthory de Nord
    Messi cel mai bun din lume ? De cand ? Ieri un turc i-a predat fotbal ca sa nu mai vorbim de CR7 !
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru