Jucătorii echipei Real Madrid au primit o flotă nouă din partea Audi. Cristiano Ronaldo a ales un Audi S8

de Bogdan Mirică
Miercuri, 03.12.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Audi a oferit o nouă flotă de mașini pentru fiecare jucător al echipei spaniole Real Madrid. Cristiano Ronaldo, vedeta echipei „galactice”, a dat vechiul RS7 Sportback pe un Audi S8.

Fiecare sfârșit de an aduce echipa de fotbal Real Madrid față în față cu gama de mașini a sponsorului principal, Audi. Constructorul din Ingolstadt pune la dispoziția „galacticilor” întreaga sa ofertă de mașini, oferindu-le jucătorilor ocazia de a alege produsul care li se potrivește cel mai bine. Este un gest similar cu cel pe care îl face și cu jucătorii echipei FC Barcelona, unde este de asemenea sponsor.

Ca și anul trecut, cel mai dorit model Audi a fost bătrânul Q7, care, deși se apropie de finalul carierei, încă se dovedește a fi o alternativă pertinentă pentru nu mai puțin de 12 jucători. Cristiano Ronaldo, vedeta echipei din Madrid, a schimbat vechiul său Audi RS7 cu un Audi S8, aceeași mașină aleasă și de Sergio Ramos.

Tot pentru un A8, dar ceva mai cuminte, a optat și antrenorul Carlo Ancelotti, în vreme ce alegerea modestă i-a aparținut lui Dani Pacheco. Fotbalistul s-a mulțumit cu un Audi S3. Lista completă a mașinilor alese de fotbaliști se află în tabelul de mai jos.

Jucător Mașina
aleasă
Cristiano Ronaldo Audi S8
Gareth Bale Audi Q7 3.0 TDI
James Rodriguez Audi Q7 3.0 TDI
Iker Casillas Audi Q7 3.0 TDI
Sergio Ramos Audi S8
Karim Benzema Audi Q7 3.0 TDI
Toni Kroos Audi S7 Sportback
Keylor Navas Audi Q7 3.0 TDI
Javier Hernandez Audi Q7 3.0 TDI
Marcelo Audi Q7 3.0 TDI
Pepe Audi Q7 3.0 TDI
Luka Modric Audi Q7 3.0 TDI
Isko Audi Q7 3.0 TDI
Sami Khedira Audi Q7 3.0 TDI
Raphael Varane Audi SQ5 3.0 TDI
Jese Rodriguez Audi A5 Sportback

Nacho Fernandes

Audi Q7 3.0 TDI
Dani Carvajal Audi SQ5 3.0 TDI
Alvaro Arbeloa Audi SQ5 3.0 TDI
Fabio Coentrao Audi Q7 3.0 TDI
Asier Illarramendi Audi S3
Dani Pacheco Audi S3
Carlo Ancelotti Audi A8 3.0 TDI

Comentarii (11)

  • Ceapa lor de norocosi... Si cand te gandesti ca nu-s decat niste fugaritori de minge... Si in viata reala si-ar da cu ciocanul peste degete daca i-ai pune sa bata un cui... :)
    48 5
  • asa frate banu la ban trage.....ca doar pe 'toti' ne doare la banana ca in fiecare zi mor mii de copii de foame ca nusi permit o paine sa manance.
    asa e facuta lumea asta.....uni au totul si alti chiar nau nimic.
    41 4
  • Fotbalul traieste pe spatele "prostimii" care sta cu ochii cat cepele si sare de da cu capul in tavan cand un balon de cauciuc trece printr-un chenar de metal... :) De asta detest fotbalul (si altfel de astfel de sporturi) si refuz sa ma pun la curent cu toate noutatile, pentru ca totul nu e decat un circ de pe care unii traiesc exagerat de bine, iar altii isi taie venele... :)
    40 6
  • Si eu care visez la o Octavia VRS...
    Cat va mai indura pamantul atata nedreptate?... :P
    18 5
  • numa' romani invidiosi,

    vedeti daca v-a pus dracu' si v-ati tinut de invatatura?...asa va trebuie!
    17 3
  • mishazaitev
    @mirel si tzenu

    Altul poate viseaza la o Solenza, draga Mirel ... Nu vreau sa par mistic. insa eu zic sa multumim lui Dumnezeu pentru ce avem si in loc sa ne lamentam ca altii au mai mult, sa incercam sa-i ajutam pe cat posibil pe cei care au mai putin ca noi. Nu suntem egali nici macar in fata mortii, iar timpul vietii chiar nu putem sa fim egali. Pe de alta parte, sa stii ca si bogatii traiesc propriile lor drame, asa ca haideti sa nu ne mai otravim sufletele gandindu-ne la nedreptatile vietii.
    13 0
  • cocalari
    Majoritatea au ales Q7 3.0 tedei. Cocalari.
    12 11
  • Nu înțeleg care e problema dvs cu privire la ce au ales alți oameni în viata.Fiecare se pricepe la ceva , dacă unii știu cel mai bine sa dea cu piciorul în minge și alții știu sa bata cuie e strict problema lor.Din toate meseriile și talentele de pe lumea asta se câștigă bani , la unele mai multi , la altele mai putini.Nu pot sa cred cata invidie și dușmănie exista.Daca pe mine (dau un exemplu general) nu m-a dus capul sa ajung inginer , doctor , sportiv de performanta asta nu înseamnă ca nu accept ca alții nu pot duce un trai mai bun ca mine prin banii cinstiți pe care-i câștigă.Cum a spus și un coleg mai spus , bucurați-vă de ceea ce aveți , alții au și mai puțin ca voi.
    16 4
  • in primul rand, il cheama Isco nu Isko.
    in al doilea rand, masinile sunt "imprumutate" pe 2-3 ani jucatorilor, nu sunt donate. posibil ca multi nici sa nu le conduca ei, desi ideea asta e, ca jucatorii sa faca reclama marcii.
    9 2
  • @mishazaitev - iti dai seama ca vorbeam cu ironie, ironia sortii... In viata trebuie sa aspiri la mai mult dar sa te bucuri de ce ai. Nu poti fi indiferent de ce au cei din jurul tau, mai ales cand e vorba de masini, noi cei care comenteaza pe acest site presupunand ca suntem pasionati... :)
    Uite, de ex, eu astazi mergeam civilizat pe trotuar, intr-un orasel din provincie unde habitez, cu mapa cu actele pregatite pentru inmatricularea Skoditei mele recent achizitionate, o Octavia (dizeeeel) din '01, cand ostentativ am vazut trecand pe langa mine un S350 nou nout, noua achizitie a unui mare patronas local... Imi venea sa arunc mapa, sa ma pun pe trotuar si sa bat din picioare... :)
    Ce sa faci, asa ne-o fi scris in adn sa ne comparam mai degraba cu cei care au mai mult decat cu cei care au mai putin...
    9 0
  • Adrian
    Vad ca majoritatea au ales Q7. Cristiano Ronaldo a fost cel mai inteligent. A luat ce a fost mai bun. FELICITARI !
    ps.@Andi Nu mai fi invidios ! Norocul e cum ti-l faci ! EI au ales sa joace fotbal si castiga multi bani. Altul a ales sa bata cuie si e rasplatit pe masura. Una e cand joci fotbal bine iar asta inseamna talent alta e sa dai cu ciocanul sau sa sape care toata lumea stie si poate.
    8 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru