Kelleners l-a "urcat" pe BMW Seria 1 M Coupe la 410 CP

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 13.07.2011
BMW Seria 1 M Coupe a primit un pachet de tuning de la Kelleners, cu ajutorul căruia dezvoltă 410 CP şi 550 Nm.

Tunerii de la Kelleners au realizat un pachet pentru BMW Seria 1 M Coupe. Modelul dezvolta 410 CP şi 550 Nm în urma aplicării acestui pachet, o creştere de 20% faţă de modelul original. Reprezentanţii casei de tuning nu au specificat modificările operate pentru a atinge nivelul de putere respectiv şi nici preţul kit-ului, dar au declarat că pachetul include şi un sistem de evacuare performant. Versiunea standard dezvoltă 340 CP şi 450 Nm.

BMW Seria 1 M Coupe a fost echipat cu un kit de suspensie reglabil, alături de un set de jante din aliaj de 20 inch. Kelleners oferă două modele diferite de jante – Hamburg şi Berlin, care au o lăţime de 9 inch pe faţă, respectiv 10 inch pe spate şi sunt echipate cu anvelope de 245/30/R20, respectiv 265/30/R20. La nivelul modificărilor aerodinamice, Kelleners l-a echipat pe Seria 1 M Coupe cu o buză inferioară pentru bara faţă. Bara de protecţie a primit şi o ”plasă” din oţel inoxidabil.

La interior, BMW Seria 1 M Coupe beneficiază de un finisaj în piele şi Alcantara, care îi conferă un aspect exclusiv. Logo-ul casei de tuning a fost integrat în tetiere şi pe covoraşele speciale.

Modelul a fost echipat şi cu un set de pedale sport din aluminiu, pentru a completa covoraşele din velur de calitate superioară.

Via | WorldCarfans

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru