KEV2, un concept electric de la SsangYong

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 30.03.2011
SSang Yong va expune la Seul un concept botezat KEV2, care îşi propune să anticipeze un viitor Korando electric: Designul este însă puternic individualizat.

SsangYong încearcă să revină pe linia de plutire, după ce a fost grav afectat de criza economică în urmă cu doi ani. Constructorul coreean îşi propune să dezvăluie în cadrul Salonului Auto de la Seul un concept botezat KEV2, care se vrea a fi un derivat electric al actualului Korando.

Deşi vorbim de o extensie care va folosi un motor cu emisii zero, designerii coreeni au ţinut să individualizeze conceptul de modelul de serie, punând mare accent pe liniile folosite. Astfel, designul exterior a suferit modificări majore, blocurile optice fiind restilizate, alături de spoilerul frontal şi bosajele aripilor. La interior, designerii au ales să modifice linia planşei de bord şi a consolei centrale pentru a face loc unei tablete grafice de ultimă generaţie.

Constructorul coreean, deţinut în prezent de indienii de la Mahindra, va expune la Seul şi un facelift al sedanului Chariman, model cu patru uşi care foloseşte componente mecanice de origine Mercedes, însă nu se vinde în Europa. 

via | autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru