Kia Cee'd SW a intrat în producţie

de Sebastian Toma
Joi, 23.08.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Noua generaţie a lui Kia Cee'd SW a întrat în producţie. Noul Pro_cee'd va intra în producţie în prima parte a anului 2013.

Kia Cee'd Sportswagon a intrat în producţie la uzina din Zilina. Primele livrări vor avea loc în prima parte a lunii septembrie. Noua generaţie a modelului a debutat alături de versiunea hatcback cu cinci uşi la Salonul Auto de la Geneva din luna martie a anului curent. Cel de-al treilea membru al familiei Cee'd, Pro_cee'd, este aşteptat să fie prezentat în curând, producţia sa urmând să debuteze în prima parte a anului viitor.

Odată cu introducerea în producţie a lui Cee'd SW, fabrica de la Zilina va produce 285.000 unităţi în 2012. Iterarea anterioară a acestui model a reprezentat o cincime din producţia totală a fabricii din Slovacia, anunţă oficialii Kia. Cea de-a doua generaţia a lui Cee'd se mândreşte cu o platformă revizuită dramatic, care este mai lungă şi mai scundă decât primul Cee'd şi oferă un coeficient aerodinamic de 0.30, alături de un portbagaj mai mare şi un interior mai spaţios. Modelul are o suspensie faţă MacPherson şi o suspensie spate Multi-link, iar direcţia a fost proiectată de la zero.

Urmareste Automarket
"Cee'd Sportswagon este o adăugire importantă la gama Kia din Europa şi ne-am pregătit pentru intrarea în producţie încă de la începutul lui 2012.
Suntem încrezători că noul Ceed Sportswagon va fi popular în rândul clienţilor din Europa şi va ajuta uzina din Zilina să-şi atingă ţintele de producţie"
, a declarat Eek-Hee Lee, Preşedinte şi CEO al Kia Motors Slovacia.

Via Kia

Comentarii (7)

  • antonny
    Bravo Kia !!!!!....un SW frumos cu linii elegante .......si acum pentru cei care stiu de butonul rosu "' Kia Cee d Sw mai atragatoare decat Opel Astra break si Golf 6 break "'
    26 10
  • @antonny: fata de astra break nu sunt sigur, opel face masini foarte frumoase in ultima vreme. Fata de golf combi insa ... exista si cutii de pantofi care arata mai bine ...
    16 10
  • Foarte frumoase noile modele Kia, dar macar de ar avea motoare mai fasnete in special cele pe benzina.
    16 2
  • O masina aratoasa.
    10 3
  • Motorul 1.6 GDI pe benzina e destul de fasnet, pe HB (ia suta in 9.9 cfm constructorului) si are si un consum bun pentru un aspirat de 135 cp: 5.8 cfm producatorului fata de 6 cat are 1.4 tot pe benzina insa 100 cp
    4 2
  • Frumos!!! Felicitari!!! Chiar sint curios cum o sa arate Pro-ul... el tot timpul a fost tratat altfel... deh... "mezinul" familiei.... :D
    1 0
  • cristy10
    Eu vad un Focus aici - suspensia, farurile...etc...
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru