Kia Picanto facelift va debuta luna viitoare

de Sebastian Toma
Luni, 02.02.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Kia va prezenta facelift-ul lui Picanto în cadrul Salonului Auto de la Geneva, programat la începutul lunii martie. Până atunci, primele imagini ale versiunii coreene a modelului au fost publicate pe internet.

Kia Picanto a primit un facelift pe piaţa din Coreea de Sud, iar schimbările aplicate modelului vândut pe piaţa respectivă sub numele de Morning se vor reflecta şi pe versiunea europeană. Coreenii au anunţat deja debutul lui Picanto facelift în cadrul Salonului Auto de la Geneva, care va avea loc la începutul lunii martie a anului curent. Modificările implică o nouă parte frontală, o gamă împrospătată de jante din aliaj şi schimbări la nivelul interiorului.

Habitaclul lui Picanto facelift are în plus elemente cromate în jurul fantelor de aerisire şi a ceasurilor de bord, precum şi noi modele de tapiţerie. Opţional, Kia va oferi un sistem de navigaţie pentru Picanto facelift, echipat cu un ecran tactil cu diagonala de şapte inch. Modelul coreean va beneficia de limitator de viteză şi tempomat, iar clienţii vor putea comanda noi culori pentru interior.

Pe piaţa din Coreea de Sud, Kia vinde modelul Picanto sub numele ”Morning”.

Urmareste Automarket
La nivel tehnic, Kia Picanto va fi oferit opţional cu un sistem de frânare cu discuri mi mari pentru puntea faţă, de 252 milimetri în loc de 241 milimetri.
Datorită acestora, distanţa de frânare de la 100 km/h se scurtează cu doi metri, totalizând 37 de metri. În plus, motorizarea 1.0 MPI din gama Picanto a fost revizuită pentru a respecta normele Euro 6.

Via WCF | Kia

Comentarii (4)

  • Suleyman Cunoscatoru
    Mie nu-mi plac masinile cu, comenzi pe volan, le evit cat pot de mult :)). Poate doar un S-class.


    Aveti idee daca va mai fi dotata si cu motorul 1.2 de 86cp ?
    4 5
  • Aceasta masinuta a avut mereu un pret prea mare pentru ceea ce ofera. Imi plac masinile din aceasta clasa si le prefer chiar, insa pentru un Picanto cu aer conditionat, pretul de lista se situeaza pe la 10.800 euro. Un pret de plecare ridicat, comparativ cu ceilalti competitori. Vor aparea noul Opel Karl, noul Suzuki Celerio si cred ca vom vedea preturi ceva mai mici decat la Kia.

    De asemenea, m-am urcat atat in generatia anterioara cat si cea actuala Picanto, iar cea de-a doua mi-a dat senzatia de masina ce ofera mai putin spatiu. Cred ca plateste tribut aspectului, care este destul de reusit in opinia mea, insa nu destul de eficient in privinta spatiului interior. Probabil ca de aceea nu vedem multe modele noi Picanto pe strazi, comparativ cu cele din prima generatie, care sunt mai des intalnite. La acestea se adauga si pretul maricel al versiunilor actuale Picanto.
    2 1
  • E perfecta pentru o masina de oras! am avut ocazia sa merg cateva zile cu o versiune mai veche si vreau sa zic ca e fenomen in traficul din Bucuresti!o parchezi oricunde..te strecori usor..e tot ce trebuie pt oras! iar modelul acesta arata f bine! kia se pare ca face treaba buna in segmentul mic si mediu!
    1 0
  • Daca nu pun 1.1 CRDi pe el tot degeaba!
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru