Kia pregateste Cee'd cabrio

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 04.12.2007
versiunea decapotabila a lui Kia cee'd este aproape de lansare. Kia discuta cu Karmann posibilitatea unui parteneriat in acest sens.

Esential

3 versiuni ale lui Kia Cee\'d se cunosc pana in acest moment: hatchback 5 si trei usi si break.

Kia isi doreste un cabriolet in gama. Este evident acest lucru iar motivul pentru care intreaga presa internationala a luat foc in legatura cu acest subiect este faptul ca producatorul coreean a inceput discutiile cu specialistii in sisteme de decapotare de la Karmann.

Cel mai probabil, cabrioletul in discutie va fi versiunea decapotabila a lui Kia Cee'd, anteprezentata la Geneva prin conceptul Ex_cee'd cabrio.

"Este adevarat ca discutiile se afla in desfasurare, insa nu s-a ajuns inca la un rezultat anume. Nu vrem sa punem in pericol negocierile prin speculatii", se marginesc deocamdata sa afirme oficialii celor doua parti.

Comentarii (3)

  • kia ceed cabrio
    pai ar fi prea mf,ar fi un conncurent veritabil ptr golf,focus sau astra...din care am auzit motoarele de 2.0l dupa ceed sunt ft bune,mai ales cel diesel de 2.0l 140CP..
    0 0
  • noname00
    Din cate am auzit Cee'd este o masina foarte buna, chiar se compara cu Astra, Golf sau Focus. Imi place si design-ul. Sper ca versiunea decapotabila sa fie buna.
    0 0
  • pt auras motor 2.0l
    Adica cum , motoarele de 2.0l ''dupa''ceed ? Sta motorul in spatele masinii? Eu stiu ca in limba noastra (care-i o comoara) se scrie ;motoarele de 2.0l 'de pe' ceed !? ''DUPA'' INSEAMNA ; IN SPATE, in limba romana . In rest numai de bine despre ceed. Am si eu una de un an ,da fum la Golf sau Astra.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru