Kia Rio GT-Line: versiunea cu accesorii sportive debutează în cadrul Salonului Auto de la Geneva

de Cornel Șocariciu
Joi, 25.01.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Kia a anunțat debutul versiunii Rio GT-Line. Modelul va putea fi admirat în premieră în cadrul Salonului Auto de la Geneva și oferă accesorii sportive atât pentru exterior, cât și pentru interior.

Kia va lansa versiunea Rio GT-Line în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Noua variantă propune o serie de accesorii sportive, atât la exterior, cât și la interior.

Modelul de clasă mică pregătit de constructorul asiatic va dispune de noile lumini de ceață cu LED, de jante cu diametrul de 17 inch și cu design special și de o serie de elemente de caroserie vopsite în negru. În același timp, Kia a pregătit și câteva accesorii cromate, dar și un sistem de evacuare cu două terminații.

La interior, Kia Rio GT-Line a fost echipat cu elemente metalice noi, cu accesorii acoperite cu plastice care imită fibra de carbon și cu un volan îmbrăcat parțial în piele. De asemenea, tot pe volan, asiaticii au montat și logo-ul GT-Line.

Noul Kia Rio GT-Line va fi disponibil începând cu primăvara acestui an. Pentru început, versiunea va putea fi echipată doar cu motorul de 1.0 litri care produce 120 de cai putere și 172 Nm. Unitatea este cuplată la o cutie manuală cu șase trepte.

Motorizările de 1.25 litri și 1.4 litri benzină vor fi disponibile începând cu al treilea trimestru.

Comentarii (3)

  • La exterior e peste Golf
    5 0
  • @KiA Numeste-mi o masina pe lumea asta care nu e peste Golf la exterior :))
    5 0
  • @Liviu

    ;-DDDD

    P.S. Totusi Golf R si GTI arata bine... sau poate stiu ca sunt sportive si imi lucreaza subconstientul.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru