Kia Romauto vrea prelungirea contractului de imagine cu Razvan Rat

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 21.05.2009
Presedintele Kia Romauto a declarat astazi ca intentioneaza sa ii faca o oferta de prelungire a contractului de imagine fotbalistului Razvan Rat, proaspat castigator al Cupei UEFA cu Sahtior Donetk.

Primele reactii dupa castigarera cupei UEFA de catre antrenorul roman Mircea Lucescu si fundasul Razvan Rat au inceput sa apara si in industria auto din Romania. Imaginea Kia in Romania inca de anul trecut, Razvan Rat va fi invitat de presedintele Kia Romauto, Dan Chitaru, sa isi prelungeasca intelegerea existenta. Astfel, Razvan Rat ar urma sa primeasca in viitorul apropiat o oferta care sa fundamenteze legatura dintre cele doua nume.

"Cand am incheiat parteneriatul de imagine cu Razvan, in octombrie anul trecut, am declarat ca am facut repede echipa, pentru ca intre el si Kia Romauto exista multe asemanari: si noi, si el am ajuns unde suntem acum pentru ca folosim in reteta succesului aceleasi ingrediente: pasiune, daruire si multa munca", a declarat presedintele Kia Romauto.

via | Kia

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru