Salonul Auto de la Paris 2016

Kia se încăpățânează să creadă în monovolume: Carens a primit un facelift cu design și tehnologii noi

Publicat Luni, 26.09.2016
de Bogdan Mirică
Comenteaza 0
Kia se încăpățânează să creadă în monovolume: Carens a primit un facelift cu design și tehnologii noi - Poza 1
Kia a decis să opereze un facelift pe actualul Carens, un monovolum ajuns deja la jumătatea carierei, fără succese comerciale notabile.

Chiar dacă segmentul monovolumelor nu este la mare căutare pe continentul european, Kia se încăpățânează să creadă că actualul Carens mai poate aduce clienți în interiorul gamei. Motiv pentru care a decis să opereze un facelift ușor pe monovolumul său pentru a-l pune la curent cu noile tehnologii.

Din punct de vedere estetic nu s-au schimbat foarte multe. Avem o nouă grilă frontală croită după modelul ”tiger nose”, spoilere ușor revizuite, jante de 16, 17 și 18 inch cu noi modele și o culoare de caroserie proaspăt introdusă: Mysterious Blue. Chiar dacă nu a publicat imagini cu interiorul, Kia susține că viitorii clienți vor putea alege piele de culoare bej sau neagră și finisaje din plastic lucios.

Pe lista noilor tehnologii își face loc un ecran multimedia de 7 sau 8 inch, cu navigație Tom Tom, cameră pentru marșarier, suport pentru Apple CarPlay și Android Auto, sistem audio JBL Premium Sound, cu subwoofer, amplificator și alte șase boxe.

Gama de motorizări va include un motor diesel de 1.7 litri și 114 cai putere, disponibil cu un pachet Eco, care include o cutie etajată ceva mai lung, sistem start-stop, anvelope care oferă rezistență redusă la rulare și emisii de numai 109 g/km.

Pentru cei care nu sunt preocupați de economie, există și un alt diesel de 136 de cai putere.

Noul Kia Carens va fi disponibil în showroom începând cu finalul acestui an.


Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru