Kia se pregătește să lanseze un centru spa pe roți: cel mai mare SUV din gamă va fi anunțat de un concept masiv

de Mircea Meşter
Miercuri, 06.01.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nu are nume și e prezentat într-o singură fotografie-teaser, dar ne putem da seama deja că vorbim de un SUV musculos și masiv care se va situa în gamă peste actualele Sorento și Sportage. Conceptul celui mai mare SUV Kia va fi prezentat la Salonul de la Detroit.

Dacă în Europa se bazează pe două SUV-uri care duc de altfel și greul vânzărilor la nivel continental, Sportage și Sorento, Kia își va îmbogăți gama din Statele Unite cu un SUV nou mai mare decât cele două deja existente în showroom-urile mărcii sud-coreene. Nu se cunosc încă detaliile legate de acest nou model, însă știm că el a fost anunțat oficial astăzi printr-o imagine-teaser care ne prezintă conceptul din care va fi derivat cel mai mare SUV al gamei Kia.

Prototipul al cărui nume nu este încă public va fi prezentat în premieră mondială în 11 ianuarie la Salonul Auto de la Detroit. Din singura imagine oferită până acum de marca asiatică observăm că vom avea de-a face cu o mașină masivă, musculoasă, cu linii pe alocuri angulare, care pare construită special pentru a fi pe placul publicului american amator de modele de acest tip. Kia susține că vorbim despre "linii care sugerează designul unui viitor posibil SUV mare premium în gama de modele ale mărcii", fără a detalia ce înseamnă exact "premium" în accepțiunea sud-coreenilor.

Singurele informații care însoțesc această fotografie sunt mai degrabă difuze și anunță că noul concept va oferi o expoziție de sisteme care-l transformă într-un soi de spa pe roți: "Desenat la studioul Kia din California, noul concept oferă o abundență de tehnologii avansate, implicit unele centrate pe terapie medicală și răsfăț al simțurilor".

Vom reveni cu detalii în momentul în care cnceptul va fi prezentat într-o galerie foto oficială.

via Kia

Comentarii (1)

  • Razica
    probabil noul Mohave/borrego
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru