Kia Sedona - primele imagini ale modelului care va înlocui Carnival în Europa

de Bogdan Mirică
Marti, 15.04.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Kia a dezvăluit astăzi noua generaţie a MPV-ului Sedona, cunoscut sub numele Carnival pe piaţa europeană. Modelul vine cu un design nou, cu un interior mai spaţios şi cu o nouă generaţie a sistemului multimedia.

Kia a dezvăluit astăzi noua generaţie Sedona, MPV-ul coreean cunoscut pe piaţa din Europa sub numele de Carnival. Aşteptat să fie introdus în cadrul Salonului Auto de la New York, noul model de familie vine cu un look inspirat de ideea unui crossover.

Designul este dominat de o grilă impozantă, de lumini LED incluse în interiorul blocurilor optice faţă, de un eleron discret inclus în hayon, de stopuri cu LED care se continuă la nivelul profilului şi de o suprafaţă vitrată mare. Suprafaţă vitrată care este completată şi de un acoperiş panoramic generos, accesoriu important pentru modelele de familie.

Interior spaţios şi tehnologizat

Interiorul rămâne unul convenţional, cu mici îmbunătăţiri menite să sporească confortul şi siguranţa. Scaunele vin cu o tapiţerie YES Essentials, care oferă protecţie anti-microbiană şi anti-statică, precum şi o caracteristică ce permite îndepărtarea foarte uşoară a petelor.

Urmareste Automarket
Volanul cu trei spiţe, plasticul moale, consola centrală generoasă, priza de 115 volţi, mufele USB şi suportul pentru picioare oferit pasagerilor de pe locurile din spate contribuie la confortul interior.

Lista de sisteme de siguranţă include tehnologii ca Vehicle Stability Management, Smart Cruise Control, Blind Spot Detection, Rear Cross Traffic Alert şi Forward Collision Warning System.

Sub capotă, Kia a vrut să se asigure că pasagerii beneficiază de suficientă putere, motiv pentru care a instalat un motor V6 de 3.3 litri, capabil să dezvolte 276 de cai putere şi 335 de Nm.

Unitatea este conectată la o transmisie cu şase rapoarte, care promite eficienţă.

Pe piaţa din Europa, omologul Kia Carnival se va folosi de motoare diesel generoase, unitatea pe benzină de 3.3 litri fiind complet nefezabilă pentru clienţii de pe Bătrânul Continent.

Comentarii (5)

  • arata bine, sa vedem ce motoare vor pune pe el, mai ales daca au unul nou.
    ar fi interesant de aflat daca vor sa vanda si varianta 4x4, cum face VW.
    13 1
  • Nu stiu cat o fi de fiabila, dar mi se pare foarte frumoasa!
    14 1
  • razvanis
    Sharan wanna'be :)
    2 19
  • O Zafira wanna be
    1 10
  • nu cred ca e wannabe ceva, ca nu e primul model Sedona pe care`l produc, e un pas inainte, logic.
    plus ca e mai mare decat Zafira - pt ala, exista Carens, probabil e concurent pt Ford Galaxy
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru