Kia Sorento facelift - primele imagini

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 18.06.2012
Kia i-a aplicat lui Sorento un facelift serios. Modelul va debuta la Salonul Auto de la Paris şi urmează să fie disponibil pe piaţa din Europa până la sfârşitul anului curent.

Kia i-a aplicat lui Sorento un facelift major, în cadrul căruia i-a actualizat platforma şi i-a revizuit aspectul estetic. Pe lângă modificările anunţate mai sus, Kia a revizuit gama de motorizări a lui Sorento, a recalibrat suspensia şi a optimizat interiorul. La nivel estetic, Sorento are o nouă bară de protecţie faţă, un set de blocuri optice cu LED-uri, o nouă bară spate şi posibilitatea comandării jantelor din aliaj de 19 inch. Sorento este oferit doar în versiunea cu şapte locuri, iar interiorul său se bucură de o interfaţă multimedia de şapte inch, montată într-o consolă centrală redesenată.

Kia a îmbunătăţit nivelul de dotări al versiunii standard a lui Sorento odată cu facelift-ul, în timp ce numărul versiunilor disponibile a fost redus. Astfel, versiunile rămase sunt mai bine dotate, iar clienţilor le este mai uşor să aleagă un Sorento. În ceea ce priveşte motorizările oferite, Sorento păstrează CRDi-ul de 2.2 litri şi ar putea primi şi un motor turbo pe benzină din gama Hyundai Santa Fe.

La nivel de platformă, cei de la Kia au redus aproape 100 de kilograme din masa lui Sorento odată cu facelift-ul, îmbunătăţind comportamentul său în toate situaţiile.

Kia Sorento facelift va debuta la Salonul Auto de la Paris, organizat în septembrie 2012. Modelul va fi oferit in Coreea de Sud încă din luna septembrie 2012, în timp ce europenii trebuie să aştepte până la sfârşitul anului pentru a avea acces la Sorento facelift. De la debutul pe piaţă până în prezent, Kia a vândut peste 620.000 de unităţi ale lui Sorento, anunţă oficialii mărcii.

Via | Autoblog.rs

Comentarii (6)

  • poate sa ii puna si aripi degeaba, pretul e foarte mare

    ori ii schimba sigla ori ii scade pretul la 20-24k ca sa se vanda bine...
    8 10
  • cam devreme faceliftul dar stiu ei ce fac...nenea punct dar ce pret are in prezent de te plangi de preturi??eu zic care are un pret f bun si oefera destul de multe pentru banii astia!! mult habarnisti mai sunt pe aici..
    12 7
  • Domnul "." nu iti convine pretul uita-te in curtea de la VAG si ai ce sa alegi skoda yeti 4x2 1.2 105 19750 euro ....
    9 4
  • daca si asta e scumpa atunci dute si iati o tabla dreapta marca vw si da 25 de mii sau skoda!! greu e cu romanii astia din ziua de azi..daca nu are firma in bot nu poate merge cu ea..nui buna!
    8 4
  • Pentru nenea punctu, dedicatie speciala Eduard Khil cu melodia Trololo, imnul troll-ilor: http://www.youtube.com/watch?v=1orMXD_Ijbs
    5 1
  • Nea punctu, un ARO ar fi destul de ieftin pt tine?
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru