Salonul Auto de la Frankfurt 2017

Kia Sorento facelift: SUV-ul coreean primește o versiune GT Line și cutie automată cu opt trepte

Publicat Marti, 05.09.2017
de Petre Barac
Comenteaza 0
Kia Sorento facelift: SUV-ul coreean primește o versiune GT Line și cutie automată cu opt trepte - Poza 1
Kia Sorento facelift: SUV-ul coreean primește o versiune GT Line și cutie automată cu opt trepte - Poza 2
Kia Sorento facelift: SUV-ul coreean primește o versiune GT Line și cutie automată cu opt trepte - Poza 2
Kia Sorento facelift: SUV-ul coreean primește o versiune GT Line și cutie automată cu opt trepte - Poza 2
Kia Sorento facelift va beneficia de o versiune GT Line și de noua transmisie automată în opt trepte pentru motorul diesel de 2.2 litri.

Kia a anunțat noutățile pentru SUV-ul Sorento pe care le va prezenta publicului cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt, care va începe săptămâna viitoare.

Designerii coreeni au venit cu o serie de modificări atât la exterior, cât și la interior. Acestea includ barele de protecție față și spate revizuite, noile faruri și stopuri LED, precum și un alt design pentru jantele de aluminiu. Noul Kia Sorento include și o grilă de tip “tiger-nose”.

“Sorento aduce una dintre cele mai importante contribuții la creșterea vânzărilor companiei. Modelul actual a trezit un mare interes în rândul cumpărătorilor. Actualizările la designul exterior și interior, nivelul de siguranță și tehnologie contribuie la atractivitatea mașinii și vor garanta că vânzările vor rămâne puternice“, a declarat Michael Cole, directorul de operațiuni de la Kia Motors Europe.

La interior, Sorento dispune un nou volan și un nou ecran LCD care găzduiește comenzile climatizării. 

Noul Sorento este primul SUV din gama Kia care va beneficia de transmisia automată cu opt trepte de viteză pentru motorul diesel de 2.2 litri și 200 CP. Această cutie a fost lansată în 2016 ca upgrade pentru vechea transmisie manuală cu șase trepte, care a fost și ea păstrată.

Celelalte motorizări disponibile pentru Kia Sorento sunt 2.0 diesel (185 CP) și 2.4 benzină (188 CP).

La capitolul tehnologie, Sorento va primi cel mai nou sistem de infotainment cu touchscreen de la Kia, cu navigație și Kia Connected Services. Sistemul oferă Apple CarPlay și Android Auto, deci permite integrarea completă a smartphone-urilor. Consola centrală include și un încărcător wireless pentru telefoane.

După prezentarea oficială de la Salonul Auto de la Franfurt din 12 septembrie, noul Kia Sorento va fi disponibil pentru comercializare în ultimul trimestru al anului.


Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru