Kia Sorento: prima schiţă care dezvăluie interiorul noii generaţii

de Bogdan Mirică
Marti, 05.08.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Kia a dezvăluit o nouă schiţă a viitoarei generaţii Sorento. De această dată imaginea trădează interiorul SUV-ului coreean, programat să îşi facă apariţia publică în cadrul Salonului Auto de la Paris.

După ce am văzut primele schiţe ale noului Kia Sorento, constructorul coreean revine cu o serie de noi imagini care creionează de această dată liniile interiorului, în special a planşei de bord.

Noua generaţie este programată să debuteze în cadrul unui eveniment special pe piaţa mamă (Coreea de Sud), la sfârşitul acestui luni. Debutul european se va consemna în luna octombrie, cu ocazia Salonului Auto de la Paris.

Potrivit comunicatului oficial emis de Kia, noul Sorento va creşte nivelul de calitate în segment, ţintind trăsături premium. Planşa de bord va fi fluidă şi cursivă către portiere, urmând să fie construită din materiale moi şi de calitate, animate de tehnologii de ultimă generaţie.

Urmând exemplul colegilor de concern de la Hyundai, cei de la Kia au trasat designul noului Sorento în cadrul biroului lor de design din Frankfurt pentru a fi în ton cu cerinţele europenilor. Oamenii de creaţie susţin că maşina a fost inspirată de ceasurile elveţiene şi precizia acestora.

Interiorul promite o cotieră îmbrăcată în piele, un volan cu trei spiţe, de asemenea îmbrăcat în piele, şi un ecran generos al sistemului multimedia.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru