Kia, sponsor oficial la EURO 2008

De Robert Gherghe
Publicat Vineri, 27.04.2007
Daca Hyundai a sponsorizat Cupa Mondiala, fratii lor de la Kia vor sponsoriza Campionatul European din 2008.

Kia a devenit sponsorul oficial al Campionatului European de Fotbal din 2008, cel mai mare eveniment sportiv gazduit de forul continental UEFA.

Parteneriatul dintre Kia si UEFA a fost anuntat in cadrul ceremoniei de inaugurare a fabricii companiei coreene din Zlina, Slovacia. Costurile de productie a fabricii din Zlina s-au ridicat la 1 miliard de euro.

Kia este afiliata la principala companie auto coreeana, Hyundai. Implicarea in cel mai iubit sport al planetei, nu este nefamiliara pentru companiile coreene. Hyundai a fost sponsorul oficial al ultimelor campionate mondiale de fotbal (Japonia/Coreea in 2002 si Germania in 2006).

Euisun Chung, CEO Kia, a declarat: ”Suntem foarte bucurosi ca vom sponsoriza EURO 2008, un eveniment sportiv care va fi urmarit de milioane de oameni atat in Europa, cat si in intreaga lume. Kia isi construieste o imagine extraordinara prin participarea la acest eveniment sportiv de prima mana”.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru