Kia Sportage Edition 25: versiune specială la 25 de ani de la lansarea SUV-ului compact

de Daniel Popescu
Luni, 29.10.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Kia Sportage împlinește în acest an 25 de ani de la lansarea pe piață, ocazie cu care constructorul asiatic a pregătit o ediție specială Edition 25.

Prima generație Kia Sportage a apărut pe piață în 1993, astfel că SUV-ul compact împlinește 25 de ani de existență. Cu această ocazie, constructorul sud-coreean a pregătit o ediție specială pentru acest model, care a primit chiar numele Edition 25.

Versiunea specială este disponibilă doar cu un motor pe benzină GDi de 1.6 litri și 132 CP cuplat la o cutie de viteze cu 6 trepte. Printre dotări se numără faruri LED cu funcție adaptivă, stopuri LED și jante din aliaj de 17 inch, în timp ce la interior tapițeria este din piele neagră, în timp ce scaunele și volanul sunt încălzite.

De asemenea, șoferul și pasagerii se vor bucura de un sistem audio JBL cu 8 speakere și sub-woofer, dar și de un ecran touch de 8 inch cu sistem de navigație și compatibilitate cu sistemele Android Auto și Apple Car Play.

În plus, producătorul a echipat versiunea specială și cu o serie de sisteme de siguranță, printre care se numără Forward Collision-Avoidance Assist cu sistem de monitorizare a pietonilor, Driver Attention Warning System, Speed Limit Information Function, High Beam Assist, Lane Keep Assist System și Blind-Spot Collision Warning.

Există și un sistem Around View Monitor care oferă o perspectivă la 360 de grade și include sistemul Reversing Camera, util în cazul parcărilor sau în momentele în care trebuie să mergi cu spatele.

Via Kia

Comentarii (2)

  • Si unde e prima generatie in poze? Vad doar de la a 2a incepand...Si legat de versiunea aniversara, cred ca merita si un motor mai de doamne ajuta, nu doar un benzinar aspirat
    4 2
  • motorul nu e aspirat.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru