Kia va lansa o editie speciala a lui Sorento in colaborare cu Irmscher

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 04.08.2009
Tunerii germani de la Irmscher au colaborat cu sud-coreenii de la Kia pentru a crea o editie limitata a modelului Sorento. Pretul SUV-ului coreean in versiunea Irmscher nu a fost inca anuntat.

Kia Sorento va fi disponibil in Europa intr-o versiune limitata intitulata "Edition by Irmscher", creata in colaborare cu tunerul german. Editia limitata a lui Sorento este disponibila doar pe gri sau pe negru si beneficiaza de un interior deosebit. Exteriorul modelului este marcat de doua ornamente speciale pe pragurile laterale si pe usa hayonului. Modelul este disponibil cu doua seturi diferite de jante si beneficiaza de un set de praguri laterale deosebite.

Editia speciala a lui Kia Sorento este disponibila atat in versiunea LX, cat si in versiunea EX, iar clientii pot opta atat pentru o transmisie manuala, cat si pentru o cutie de viteze automata. Schimbarile operate la nivelul interiorului au fost efectuate la nivelul tapiteriei, care este vopsita in doua culori si a primit sigla Irmscher, pe cand clientii Kia pot opta si pentru un DVD player integrat in plafon, care are un afisaj de 8.5 inch.

Via | Carscoop

Comentarii (2)

  • Stelian Opincariu
    Trendy!
    0 0
  • Kia man
    nimic deosebit
    Arata la fel ca si produsul de serie. Doar scaunele schimbate.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru