"Kimi trebuie sa castige!"

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 21.12.2006
Afirmatia ii apartine lui Luca di Montezemolo, presedintele Ferrari, si a fost facuta la intalnirea traditionala anuala a conducerii Scuderiei cu reprezentantii presei.

Kimi Raikkonen va debuta pentru Ferrari in teste abia la sfarsitul lui ianuarie. Informatia a fost facuta publica la intalnirea traditionala a conducerii Scuderiei cu presa de la finalul acestui an. Astfel, noul pilot al echipei italiene isi va face debutul la Fiorano intre 15 si 20 ianuarie, cu cateva zile inainte ca testele oficiale private ale Ferrari sa inceapa la Mugello.

"Kimi trebuie sa inteleaga ca acesta este momentul perfect pentru a castiga titlul mondial. El trebuie sa castige!", s-a destainuit Luca di Montezemolo reporterilor aflati la intalnirea oficiala cu presa. Acesta a continuat: "Kimi ajunge la Ferrari intr-un moment foarte bun, asa cum Michael a facut-o la randul sau acum un deceniu. Suntem o o echipa care i-a pierdut pe Schumi, pe Brawn si pe Martinelli dar care se bazeaza inca pe veterani ca Simon, Costa, Baldisserri si Battistini. In plus, il avem pe Michael in noul sau rol si ii avem de asemenea pe Domenicali si pe Almondo".

Luca di Montezemolo a demontat zvonurile venite din partea presei care spuneau ca Raikkonen este prieten cu alcoolul: "Despre Eddie Irvine se spunea la fel si pana si unui baiat din Kerpen ii placea sa mai bea cate un paharel, desi este destul de greu de crezut.

Nu ne facem griji in legatura cu acest subiect. Kimi este motivat si este exact ce ne trebuia la Ferrari. Trebuie spus ca Raikkonen ar fi fost campion mondial in 2005 daca ar fi avut la dispozitie o masina mai fiabila. A ramas fara monopost de cinci ori in momentele in care conducea cursa. Oricum, Felipe Massa este si el foarte puternic si sunt sigur ca noul nostru pilot va incerca sa fie constant mai rapid decat Felipe".

Comentarii (4)

  • Renato
    Si Massa?
    Deci deja l-ati condamnat, nu pornesc amandoi cu sanse egale... Rusine !!!
    0 0
  • Mircea Mester
    Asa e
    Si eu sunt de aceeasi parere. O sa ii tin pumnii lui Felipe, nu stiu de ce am un feeling ca Massa va fi surpriza anului :)
    0 0
  • catalin
    ferrari e PA!
    cea mai frumoasa echipa de F1 din lume nu va mai fi la fel fara Michael Schumacher la volan. desi nu-mi place raikkonen, sper sa faca treaba, fiindca il obliga traditia echipei. Forza FERRARI!
    0 0
  • Schumi4Ever
    Felipe...
    ...este urmasul lui Schumi la Ferrari:) Nu cred ca Raikko o sa-i faca fatza lui Felipe. Eu cred ca brazilianul are 'chetzu' de mac' in maneca. Se stie ca Schumi a fost mentorul lui Felipe, iar parerea mea e ca Schumi s-a retras tocmai pentru ca Felipe a atins apogeul in pregatire. De acum incolo depinde numai de el. Bagajul de cunostiinte le-a dobandit de la Schumacher. Este pilotul-mecanic care a fost Schumi. Parerea mea e ca in sezonul 2007, desi o sa fie greu, Felipe Massa are sanse mai mari la titlu. Chiar Schumi a spus ca s-a retras pentru ca vrea sa-i ofere sansa lui Felipe. Viitorul ii apartine. Oricum, cursele de F1 nu vor mai fi la fel fara Schumacher. In curand cu noul regulament o sa vedem curse de carting in F1. Anyway: Michael Kleitmann - Stand Up For The Champion...Sarbatori Fericite la toti;)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru