Kit estetic sumar pentru noul VW Golf 7 de la JMS

de Mircea Meșter
Joi, 25.10.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Clienţii lui Golf 7 care vor un look ceva mai agresiv sunt ajutaţi de tunerii de la JMS cu un kit care prelungeşte spoilerele faţă şi spate şi aduce un nou set de jante.

După ce tunerii de la ABT au prezentat acum o săptămână primul kit estetic de tuning pentru noul VW Golf 7, compania JMS anunţă şi ea un astfel de pachet destinat noii compacte germane. Modificările aduse de germani se rezumă însă la apariţia unei prelungiri ale spoilerelor şi la lansarea unui set nou de jante.

Acestea din urmă au 19 inch, sunt semnate Schmidt FS racing şi vin încălţate cu anvelope 225/35 R19. Celelalte schimbări au în centru apariţia unui apendice care se ataşează spoilerului frontal şi celui posterior. În părţile laterale acesta există două piese din aluminiu, iar buza contrastează cu restul caroseriei. Prelungirea se montează uşor cu ajutorul unor şuruburi şi a unui adeziv special şi coboară garda la sol cu 55 de milimetri în faţă şi cu 45 de milimetri pe spate.

via vwtuningmag

Comentarii (8)

  • Ghitisor
    Frumos kit estetic.Pacat ca nu va fi in productia de serie.
    7 0
  • Tuning radical in niciun caz sumar.
    6 2
  • e bun pt bordurile de pe la noi!
    8 0
  • Florin
    la cat de anosta si plictisitoare e masina asta...orice ai pune in plus pe ea arata RADICAL :))))) am o banuiala ca designerii de la VW au adormit in timp ce o desenau.Au inceput cu un cerc, apoi au mai tras cateva linii si au luat somn.
    8 13
  • Johnny-Ze
    frumos...
    6 0
  • pacat de casa de tunning.......dar este SEC.golf 7 este SEC
    2 14
  • @mAru
    Eu il prefer asa SEC cum este.
    Ce e DULCE e pentru doamne, fete si "fetite".
    12 0
  • Decebal
    Arata bine kitul cat despre platforma iar o sa fie etalon multi ani!
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru