KTM a oprit productia modelului X-Bow

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 25.08.2009
KTM a luat decizia de a opri productia modelului sportiv X-Bow din cauza cererii slabe inregistrate pe perioada crizei economice. Din cele 1000 de unitati planificate pentru productie, KTM a livrat 420.

Desi s-a bucurat de o primire calduroasa din partea publicului si de reactii bune din partea criticilor, primul vehicul pe patru roti produs de KTM nu a scapat de efectele recesiunii conomice. Scaderea drastica a pietei auto a afectat serios vanzarile modelului X-Bow, drept pentru care constructorul austriac a decis sa puna capat productiei, desi acest lucru nu era planificat.

Vazut in primul rand ca un model exclusivist, dedicat circuitului, KTM X-Bow ar fi urmat sa fie produs in doar 1000 de exemplare, socotind aici editiile speciale si unitatile omologate pentru competitiile GT4. Din pacate, pana in prezent constructorul austriac nu a reusit sa dea nastere decat unui numar de 500 de unitati, dintre acestea 420 fiind deja livrate. Restul de 80 de exemplare isi asteapta inca un cumparator in showroom-urile dealerilor.

Stocul ramas va asigura probabil necesarul ofertei pe perioada crizei, KTM planuind sa reia activitatea de productie, imediat ce situatia economica mondiala se va regla.

via | MotorAuthority

Comentarii (2)

  • Unde este Stelian?
    4 0
  • cred ca e pe o plaja undeva :))
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru