KTM aduce X-Bow R la Paris

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 27.09.2010
KTM X-Bow R este versiunea de performanţă a unuia dintre cele mai interesante modele sportive europene. Aceasta dispune de un motor de 2.0 litri şi 300 CP.

KTM va aduce la Paris prototipul versiunii R a modelului X-Bow. Ineditul model construit de austrieci va ajunge astfel la 300 de cai putere storşi dintr-un motor TFSI de 2.0 litri împrumutat de la Volkswagen. 

Versiunea R a lui X-Bow păstrează masa proprie a versiunii clasice lansate în 2008, aceasta din urmă venind însă cu doar 240 de cai putere dezvoltaţi de acelaşi motor de 2.0 litri. Vor exista şi alte modificări de ordin tehnic, acestea referindu-se mai ales la suspensii, care au fost coborâte pentru o garda la sol mai joasă.

Conform comunicatului oficial al celor de la KTM, Noul X-Bow R va fi disponibil în două versiuni, una care va putea fi omologată pe şosea şi una destinată exclusiv competiţiilor pe circuit. Preţul ambelor versiuni urmează să fie anunţat la începutul anului viitor.

via | KTM

Taguri: KTM X-Bow, X-BOW R

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru