KTM + MTM = 318 CP

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 02.04.2009
Adunarea este simpla: iei un KTM X-Bow de 240 de cai putere, adaugi un kit special gandit de tunerii de la MTM si rezulta un model sportiv de 318 cai putere si aproape 65.000 de euro.

Tunerii de la MTM s-au plictisit probabil de modificarea modelelor Audi si au trecut la ceva mai excentric. Este vorba despre primul vehicul cu patru roti al celor de la KTM, modelul sportiv X-Bow. Disponibil in versiune de serie cu o putere de 240 de cai, modelul austriac nu a fost pe placul tunerilor germani care au dus putin lucrurile la extrem.

Astfel, resursele au urcat pana la 318 cai putere si 420 Nm, "cifre" transmise puntii spate cu ajutorul unei cutii manuale cu sase rapoarte. Cu o asemenea capacitate, X-Bow este gata sa ajunga pana la o viteza maxima de 251 de km/h.

Kitul gandit pentru unitatea de propulsie este completat si de un nou pachet de frane Brembo, cu discuri de 308 mm si etriere cu patru pistoane. MTM s-a gandit sa dea o nota personala si exteriorului prin introducerea unui nou tip de jante de 18 inch, din aluminiu, invelite in pneuri Nokian Hakkapelliita cu dimensiuni de 245/40 ZR18.

Cei care isi doresc in garaj un model sportiv X-Bow, modificat de KTM, ar trebui sa isi rezerve un buget de 64.263 de euro, dintre care 56.953 de euro pentru versiunea de baza X-Bow.

via | WCF

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru