KTM va aduce doua premiere mondiale la Geneva

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 23.02.2009
Austriecii au anuntat oficial ca pregatesc doua surprize pentru Salonul de la Geneva. O versiune de performanta a actualului X-Bow ar putea fi una dintre premiere.

Salonul Auto de la Geneva va gazdui si doua premiere importante la standul KTM. Austriecii au anuntat oficial doua premiere mondiale insa au refuzat sa dea detalii despre surprizele pe care le pregatesc publicului. Cel mai probabil este vorba despre doua derivatii ale actualului X-Bow, anticipate de ceva vreme de specialistii auto.

Inca de anul trecut se vorbea despre o versiune mai potenta a modelului X-Bow, care va fi propulsata de un motor de 2.0 litri supraalimentat, capabil sa dezvolte 261 de cai putere, regasit si pe actualul Audi S3. Se pare ca noua versiune de performanta va fi oferita in doua variante de caroserie, cu acoperis sau fara.

Tot despre austrieci au circulat zvonuri privind o posibila alianta cu constructorul indian Baja Auto, care ar urma sa dea nastere unui vehicul sportiv ecologic, capabil sa transporte chiar si patru pasageri. De asemenea este foarte probabil ca salonul elvetian sa gazduiasca un X-Bow pregatit special pentru Dakar, insa, momentan, aceste detalii sunt pure speculatii.

via | Autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru