KTM X-Bow primeste "haine" de iarna

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 16.12.2008
Austriecii de la KTM au reusit sa dezvolte echipamentul necesar pentru ca X-Bow sa poata fi pilotat si iarna.

Esential

950 de euro costa echipamentul complet, casca plus haine speciale, oferite ede X-Bow si partenerii acestora.

Posesorii celui mai interesant model creat vreodata de specialistii in motociclete de la KTM sunt unii dintre nefericitii care trebuie sa isi ascunda masina in garaj atunci cand ploile de toamna isi fac aparitia. Avand in vedere insa faptul ca producatorul are baza de comanda in Austria, KTM s-a gandit la clientii lor si au anuntat astazi ca au dezvoltat un kit de iarna pentru modelul care a facut senzatie in acest weekend la Race of Champions.

Colectiile de accesorii speciale poarta denumiri interesante (PowerParts si PowerWear) iar echiparea hibernala le permite clientilor care si-au achizitionat deja un exemplar X-Bow sa il tina pe sosea pe toata lungimea anotimpului rece.

Elementul de pornire a fost reprezentat de pneurile de iarna Pirelli Sottozero pe care poate fi montat un sistem de lanturi antiderapante. In plus, pentru ca nu puteau acoperi habitaclul celui mai interesant roadster de pe piata, KTM a colaborat cu specialistii in echipamente Schoeffel si Schuberth pentru a scoate pe piata un set de haine speciale pentru condus si o casca de top al caror scop este acela de a mentine caldura in interiorul hainelor soferului. Setul complet de echipament costa 950 de euro, KTM oferind in plus doua huse de protectie pentru interior si exterior.

via | Autoblog

Taguri: KTM, X-Bow

Comentarii (1)

  • Bravo KTM
    Imi place masinuta si a facut o figura frumoasa la Cursa Campionilor din Londra
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru