La doar 7 ani a furat o maşină şi a condus 32 de kilometri (VIDEO)

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 03.07.2011
Un copil din SUA în vârstă de doar şapte ani a furat maşina mamei din parcare şi condus 32 de kilometri până să fie prins de oamenii legii.

Unii dintre noi au auzit încă de mici că America este ţara tuturor posibilităţilor. Dar ce te faci atunci când copilul tău refuză să se bucure liniştit de plăcerile pe care i le oferă tinereţea? Aceasta este povestea unui puşti din Huron County, Michigan, care îl loc să-şi dezvolte creativitatea cu jocurile copilăriei a decis să fure maşina mamei din parcare şi să plece în oraşul Filion, din acelaşi stat, pentru a-şi vedea tatăl vitreg.

În dimineaţa respectivă, Poliţia a fost anunţată că un şofer se plimbă nestingherit la volanul unui Pontiac Sunfire. În mod normal, acesta nu ar fi un motiv de alarmare, însă şoferul nostru avea doar şapte ani. După o cursă desprinsă din filmele de acţiune, Poliţia a reuşit să-l oprească pe tânărul şofer după 32 de kilometri.

Oamenii legii au declarat că în timpul urmăririi viteza cu care cirula tânărul a ajuns până la 110 km/h. Acum rămâne de văzut dacă procurorii vor decide ca acuzaţiile să fie aduse părinţilor sau copilului.

 

Via | TopSpeed

Comentarii (4)

  • Opinie...
    Stirea e mai veche insa e de luat in seama. Ma mir c-a putut conduce atat de mult fara sa faca o boacana. Insa pentru a merge atat e nevoie de niste lectii particulare, in acest caz ilegale. Unele comenzi nu-i mai ieseau cum trebuie.
    6 3
  • dezavantajele cutiei automate.... pentru ca nu cred ca s-ar fi descurcat asa grozav cu una manuala.
    10 1
  • Nu stiu ce sa mai cred...
    Incredibil. Acum cateva zile, hai o saptamana am vazut acelasi filmulet cu titlul "O mama si-a lasat copilul sa conduca in timp ce ea s-a culcat" pe gandul.info. Nici nu stii ce sa mai crezi, ce stiri, sunt sau nu adevarate.
    5 1
  • @Hadouken
    deasemenea un avantaj
    In caz de urgenta,poti sa conduci mai usor o masina cu cutie automata,in cazul in care un copil/batran/om ranit la o mana/picior (aduti aminte ca la manuala mai ai si ambreiaj)/om ranit (daca esti ranit din cauza durerii poti sa zicem intr-o anumita masura sa tii masina cat de cat pe drum si sa apesi acceleratia,dar sa mai schimbi si vitezele.. nu cred ca poti sa te concentrezi din cauza durerii sau daca ai suferit o rana la cap)..
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru