La timp pentru vară: noul Mercedes Clasa E Cabrio a intrat în producție

de Bogdan Mirică
Vineri, 30.06.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes a demarat oficial producția noului Clasa E la uzina sa din Bremen. Modelul german va ajunge la timp pentru europenii care vor să se mai bucure de anotimpul cald.

Suntem deja în mijlocul verii, așa că ce moment mai potrivit pentru Mercedes să demareze producția unei decapotabile. Ar putea părea târziu, însă Mercedes ne asigură că noul Clasa E Cabriolet va ajunge repede la dealerii din Europa.

Uzina din Bremen a început oficial producția variantei decapotabile a noului Clasa E, al cincilea derivat de caroserie după sedan, break, coupe și All-Terrain.

Uzina din Bremen, care însumează 12.500 de angajați, produce în prezent toate variantele de caroserie ale fratelui mai mic, Clasa C, precum și SUV-urile GLC și GLC Coupe. Bremen este și locul de naștere al roadsterelor SLC și SL.

Urmareste Automarket
Noul Mercedes Clasa E Cabriolet este deja disponibil pentru comandă pe mai multe piețe din Europa.
Versiunea sa de bază este regăsită sub indicativul E200 și beneficiază de un motor de 2.0 litri benzină, cu 184 cai putere.

Cu ocazia lansării, fanii Mercedes vor putea comanda și o ediție aniversară Clasa E, care beneficiază de mai multe dotări opționale și de modificări estetice.

Comentarii (1)

  • Masina ideala pentru o famile cu 2 copii care a scapat de grijile materiale.Lansarea nu e tarzie nici acum, pentru ca o poti conduce topless pana toamna tarziu. Dai aerul cald la maxim la picioare si la torace iar in ceafa iti sufla AirScarf-ul o briza fierbinte ca-n mijlocul desertului.

    Vecinul meu are un S5 decapotabil. Cu cauciucuri specifice fiecarui sezon, e o masina perfecta pentru tot anul, indiferent de anotimp.

    Bani sa ai, ca in rest gasesti absolut tot ce vrei, pana la ultimul detaliu :)
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru